Libnet.ro
UNICEF

12:15

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat

Antena3 Antena3,
Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat

Panica pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Un avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam, a fost intors din drum dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva. continuă pe Antena3

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat. Reactia companiei

Panica pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Un avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam, a fost intors din drum dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva.

Panica AVIATICA! Un avion TAROM a fost intors, dupa ce un geam s-a fisurat iN ZBOR

Panica la bordul unui avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam. Aeronava a fost intoarsa pe Aroportul Otopeni, dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva.

Tarom: Un avion de pe ruta Bucuresti-Amsterdam a fost intors din drum din cauza fisurarii unui geam exterior

Transportatorul aerian de stat Tarom a anuntat marti ca un Boeing 737-700, cu destinatia Amsterdam, a fost intors din cursa, cauza fiind fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ. Compania a subliniat ca siguranta pasagerilor si a echipajului nu a fost pusa in pericol.

Un avion Tarom cu destinatia Amsterdam s-a ntors din drum din cauza unui geam fisurat

O aeronava de tip Boeing 737-700, cu destinatia Amsterdam, s-a intors din drum dupa ce un geam exterior s-a fisurat, anunta compania Tarom, potrivit Mediafax.

Metrorex anunta ca statia Piata Victoriei a fost nschisa din cauza mitingului PSD. Statia va fi deschisa la solicitarea institutilor abilitate

Metrorex a anuntat sambata ca, la nivelul Directiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, a fost luata decizia inchiderii statiei de metrou Piata Victoriei incepand cu ora 20. 00, informeaza news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )