Libnet.ro
UNICEF

11:00

Panica pe aeroportul Schiphol din Amsterdam din cauza unei defectiuni

Antena3 Antena3,
Panica pe aeroportul Schiphol din Amsterdam din cauza unei defectiuni

O problema survenita la sistemul de control al traficului aerian pe aeroportul Schiphol din Amsterdam a afectat programul decolarilor sau aterizarilor, a anuntat agentia de stiri ANP. Agentia de presa a. continuă pe Antena3

Probleme la metrou!Trafic ingreunat din cauza unei defectiuni tehnice

Un tren de metrou care circula pe Magistrala 1 Dristor-Pantelimon) catre statia Dristor 1 a fost afectat, marti dimineata, la ora 8:55, de o defectiune tehnica, fapt care a generat intarzieri in circulatia tr.

Probleme cu sistemul de trafic aerian pe aeroportul din Amsterdam, niciun avion nu poate decola sau ateriza

O problema cu sistemul de trafic aerian de pe aeroportul Achiphol din Amsterdam impiedica decolarea si aterizarea avioanelor, transmite agentia ANP, citata de Reuters.

UDPATE Problemele cu sistemul de trafic aerian pe aeroportul din Amsterdam au fost rezolvate, dar va dura pna situatia va reveni la normal

O problema cu sistemul de trafic aerian de pe aeroportul Achiphol din Amsterdam impiedica decolarea si aterizarea avioanelor, transmite agentia ANP, citata de Reuters. 35 Sistemul de comunicatii pentru traficul aerian este stabil din nou, anunta autoritatea olandeza de profil. Traficul aerian incepe sa reintre in normal, avioanele pot incepe sa decoleze si sa aterizeze.

Haos in Bucuresti! Tramvaie blocate din cauza unei soferitecare a parcat prost

Circulatia a fost reluata in cartierul Pipera, dupa minute bune in care 15 tramvaie au fost blocate din cauza unei masini parcate pe linia de tramvai. Propietarul, un barbat, a venit sa ia masina, despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )