Libnet.ro
UNICEF

07:00

Panica in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui - VIDEO

Antena3 Antena3,
Panica in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui - VIDEO

Ursii bagadin nou spaima in oameni in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui in apropierea Cetatii Poienari. Specialistii spun ca. continuă pe Antena3

Business report: Calatorii gratis cu avionul pentru o anumita categorie de persoane; Razboi total intre UE si tara in care traiesc cei mai multi romani; Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 34%, 1,3 miliarde de euro, in primele patru luni, pana l

Haosul creat de revolutia fiscala lasa unele persoane cu venituri din drepturi de autor cu datorii de circa 2. 000 de lei la Fisc, in 2018. Mai multe persoane care in 2018 au incasat. Magazinele mari cheltuiesc lunar peste 100. 000 de euro in campanii de marketing online. Magazinele mari aloca bugete lunare nelimitate in.

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

HOROSCOP. Stiai? Cei mai multi oameni din lume sunt nascuti sub aceasta zodie!

Zodiile, astrogramele si semnele ceresti sunt lucruri care ii pot influenta foarte mult pe oameni. Exista persoane care isi ghideaza viata dupa anumite semne zodiacale. Totusi, care este cel mai popular semn.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )