Libnet.ro
UNICEF

10:15

Panica in Australia: Aeroportul din Melbourne a fost inchis din cauza unei probleme de securitate

B1 B1,
Panica in Australia: Aeroportul din Melbourne a fost inchis din cauza unei probleme de securitate

Aeroportul din Melbourne a fost inchis dupa ce a fost constanta o bresa de securitate. Un student la scoala de aviatie a patruns fara acces intr-un avion comercial ceea ce a facut oficialii sa opreasca. continuă pe B1

VIDEO Momentul n care un avion Ryanair a fost nevoit sa anuleze aterizarea pe aeroportul din Dublin din cauza furtunii Ali, care a omort deja doua persoane n Irlanda si Irlanda de Nord

Un avion Ryanair care se zbatea sa aterizeze joi pe aeroportul din Dublin a fost nevoit sa renunte in ultima clipa din cauza vantului care batea cu putere in contextul in care furtuna Ali a lovit Irlanda, omorand deja doua persoane, relateazaMetro. co. uksi Reuters.

Panica pe aeroportul Otopeni. Barbat suspect de febra tifoida

Panica pe aeroportul Henri Coanda dupa ce un barbat suspect de febra tifoida a fost identificat intr-un avion ce venea de la Istanbul. Autoritatile au decis sa izoleze la sol aeronava si l-au transportat.

Panica la metroul din Madrid! A fost alerta cu bomba

O alerta cu bomba a fost data la metroul din Madrid, iar sase pasageri au fost raniti in urma unei explozii care ulterior a provocat si un incendiu. Autoritatile au intervenit imediat si i-au evacuat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )