Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica la bordul unui avion. Pasagerii au fost intorsi din drum

Antena3 Antena3,
Panica la bordul unui avion. Pasagerii au fost intorsi din drum

Au fost momente de panica la bordul unui avion care a decolat din Bucuresti spre Oradea. Aeronava cu 70 de pasageri a fost intoarsa din drum dupa ce, in zbor, s-a declansat alerta de depresurizare a. continuă pe Antena3

Momentul socant in care motorul unui avion, cu 200 de persoane la bord, ia foc - VIDEO

Un avion rusesc care transporta peste 200 pasageri spre statiunea Soci a aterizat de urgenta la scurt timp dupa decolare, din cauza unui incendiu la unul din motoare, a anuntat miercuri Agentia federala de.

Klaus Iohannis a semnat: Zece judecatori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decrete prinvind eliberarea din functie a zece judecatori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Ioh.

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )