Libnet.ro
UNICEF

20:45

Panica n Gara Bruxelles-Midi n urma unui incident armat

Hotnews Hotnews,
 Panica n Gara Bruxelles-Midi n urma unui incident armat

Panica a pus stapanire scurt timp pe Gara Bruxelles-Midi, miercuri seara, dupa ce un barbat a tras un foc de arma in jos si a fugit, fara ca cineva sa fi fost ranit, potrivit Le Soir, iar politia cauta suspectul, scrie AFP, citata de News. ro. continuă pe Hotnews

Incident armat in oraselul britanic Oxford

Cel putin o persoana a fost ranita in urma unui incident armat produs luni dupa-amiaza in oraselul britanic Oxford, situat in apropiere de Londra, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate.

Panica intr-o gara din Bruxelles dupa un incident armat

Au fost momente extrem de tensionate in gara Bruxelles-Midi. Un barbat a tras un foc de arma in jos provocand panica in randul celor prezenti. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma.

Marea Britanie: Incident armat in orasul Oxford

Un incident armat s-a produs, luni dupa-amiaza, in orasul britanic Oxford, situat in apropiere de Londra, cel putin o persoana fiind ranita. Focurile de arma au fost trase de pe o proprietate rezidentiala.

FOTO Opt raniti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar inmatriculat in Ucraina, care transporta 51 de pasageri

Opt persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Baldovinesti. Initial cinci persoane au fost transportate la spital, insa ulterior, dupa evaluarile medicilor, acestora li s-au adaugat alte trei.

Cinci ranti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar si un autoturism

Cinci persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Ba.

Opt ranti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar si un autoturism

Opt persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana.

Cinci raniti n urma unui accident n care a fost implicat un autocar nmatriculat n Ucraina, care transporta 51 de persoane

Cinci persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Baldovinesti, anunta News. ro.

UPDATE: Opt raniti n urma unui accident n care a fost implicat un autocar nmatriculat n Ucraina, care transporta 51 de persoane

Opt persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Baldovinesti.

Trafic oprit pe DN1, la iesirea din municipiul Alba-Iulia catre Sebes,n urma unui accident rutier

Traficul pe DN1, la iesirea din municipiul Alba-Iulia catre Sebes, este oprit miercuri dimineata pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier, anunta centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Trafic oprit pe DN1, la iesirea din municipiul Alba-Iulia catre Sebes,n urma unui accident rutier

Traficul pe DN1, la iesirea din municipiul Alba-Iulia catre Sebes, este oprit miercuri dimineata pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier, anunta centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )