Libnet.ro
UNICEF

14:30

Panica intr-un camin al Universitatii de Medicina din Timisoara. Studentii au fost evacuati din cauza unui incendiu

Adevărul Adevărul,
Panica intr-un camin al Universitatii de Medicina din Timisoara. Studentii au fost evacuati din cauza unui incendiu

Studentii Caminului 2 al Universitatii de Medinicia si Farmacie Victor Babes din Timisoara, aflat in spatele Prefecturii Timis, a fost evacuat dupa ce studentii au vazut un fum gros iesind din mansarda si au sunat la 112. Pompierii au intervenit cu sase autospeciale. continuă pe Adevărul

UPDATE Panica intr-un camin al Universitatii de Medicina din Timisoara. Studentii au fost evacuati din cauza fumului venit de la o cladire vecina

Studentii Caminului 2 al Universitatii de Medinicia si Farmacie Victor Babes din Timisoara, aflat in spatele Prefecturii Timis, a fost evacuat dupa ce studentii au vazut un fum gros iesind din mansarda si au sunat la 112. Pompierii au intervenit cu sase autospeciale.

Bataie ca in filme intr-un club de manele din Timisoara. Ce s-a intamplat dupa ce un grup de romi a urlat Moarte romanilor

Scene de groaza s-au desfasurat intr-un club de manele din Timisoara, dupa ce un grup de 12 barbati de etnie roma a atacat alti doi clienti din club. Cei doi tineri au fost batuti cu scaunele si.

Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara cheama la lupta impotriva plagiatelor: In 2021 trebuie sa fim imaculati

Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara UVT), Marilen Pirtea, care este si presedintele Consortiul Universitaria format din cele mai bune cinci universitati din tara), lanseaza un apel la colegii universitari, in contextul desemnarii orasului Timisoara drept capitala culturala europeana in 2021, de a face front comun pentru apararea eticii in cercetare. Avem nevoie sa ne coordonam, pentru a curata trecutul si lumina viitorul . ) In 2021 trebuie sa fim imaculati, mai ales in Timisoara, afirma Pirtea intr-o postare pe Facebook. El spune de asemenea ca se angajeaza sa organizeze la Timisoara prima conferinta pe aceasta tema.

Panica in Timisoara! 400 de studenti au fost evacuati, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un camin

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, la un camin de studenti ce apartine Universitatii de Medicina din Timisoara. Aproximativ 400 de studenti au fost evacuati din cladire, dupa ce a fost.

400 de studenti, evacuati dintr-un camin studentesc. Pompierii au constatat ca a fost alarma falsa

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, la un camin de studenti ce apartine Universitatii de Medicina din Timisoara. Aproximativ 400 de studenti au fost evacuati din cladire, dupa ce a fost.

Scene de o violenta extrema intr-un club din Timisoara. 12 indivizi au impartit pumni si palme in toata incaperea (VIDEO)

Bataie ca in filme intr-un club din Timisoara! 12 indivizi au fost implicati intr-un scandal care a pus pe jar fortele de ordine. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vad.

Voi cu Voicu. Panica intr-un sat din Romania, din cauza unei fete posedate de diavol

Situatie bizara inlocalitatea Danesti, din judetul Gorj. O tanara eleva in varsta de 16 ani traieste o adevarata drama dupa ce ar fi posedata de demoni. Totul s-a.

Un sofer teribilist s-a apucat sa faca difturi in mijlocul unei intersectii din Timisoara (VIDEO)

Scene desprinse parca din filme in centrul Timisoarei. Un sofer teribilist s-a apucat sa faca difturi in mijlocul unei intersectii. Bineinteles, fara sa tina cont ca locul respectiv era.

Un sofer teribilist s-a apucat sa faca drifturi in mijlocul unei intersectii din Timisoara (VIDEO)

Scene desprinse parca din filme in centrul Timisoarei. Un sofer teribilist s-a apucat sa faca drifturi in mijlocul unei intersectii. Bineinteles, fara sa tina cont ca locul respectiv era pl.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )