Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica in Romania! Un tanar din Vaslui a fost internat cu malarie

Antena3 Antena3,
Panica in Romania! Un tanar din Vaslui a fost internat cu malarie

Un tanar din judetul Vaslui s-a imbolnavit de malarie si este internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde primeste ingrijiri medicale. Potrivit medicilor, acesta a fost diagnosticat dupa ce s-a. continuă pe Antena3

Un tanar din Vaslui diagnosticat cu malarie dupa ce a revenit din Africa

Un tanar de 24 de ani din judetul Vaslui se afla internat la Boli Infectioase din Iasi cu suspiciuni de malarie. Barbatul se intorsese de curand din Africa.

Un tanar din Focsani a murit dupa ce a mancat la fast-food. Ce spun medicii despre acest caz

Caz socant! Un tanar in varsta de 23 de ani a murit dupa ce a consumat mancare de la un restaurant de tip fast-food. Din nefericire, la cateva ore dupa ce a consumat mancarea, acesta a intrat in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat. Un tanar din Focsani a murit dupa ce .

Un tanar din Focsani a murit la spital dupa ce a mancat la un fast-food din oras. A varsat pana a intrat in stop cardio-respirator

Un tanar din Focsani a murit la Spitalul judetean. Acesta s-a prezentat la spital cu varsaturi puternice si diaree si a declarat ca ultima oara a mancat la un fast-food din oras. Din pacate nu a raspuns .

Moarte suspecta a unui tanar din Focsani. Ajunsese la spital dupa ce ar fi mancat la un fast-food

Un tanar de 21 de ani din Focsani a murit la Spitalul Judetean de Urgenta, unde ajunsese cu cateva ore inainte avand varsaturi si dureri de stomac, dupa ce ar fi mancat la un fast-food din oras, potrivit reprezentantilor unitatii medicale, citati de Agerpres.

Documentar cutremurator. Romania, parte din lumea brutala a sclaviei sexuale

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un documentar cutremurator care prezinta lumea traficului de persoane, in care tinere din toata lumea sunt fortate sa devina sclave sexuale. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )