Libnet.ro
UNICEF

17:00

Panorama spectaculoasa din cea mai inalta cladire din Timisoara. Cat costa luxul sa vezi din locuinta tot orasul FOTO

Adevărul Adevărul,
Panorama spectaculoasa din cea mai inalta cladire din Timisoara. Cat costa luxul sa vezi din locuinta tot orasul FOTO

Cladirea ISHO Riverside A este prima cladire rezidentiala de 20 de etaje din Timisoara. Locuintele de la ultimul etaj oferi o panorama spectaculoasa cu orasul. continuă pe Adevărul

Apartamente de lux la cota 1.500, pe Muntele Mic. Cea mai inalta cladire din Romania de la aceasta altitudineFOTO

Un dezvoltator imobiliar din Timisoara doreste sa transforme fostul hotel Sebes de pe Muntele Mic, intr-un modern bloc de locuinte.

Liberalizarea pietei energiei Care este diferenta intre pretul din serviciul universal si cea mai mica oferta a furnizorului actual

Asociatia Energia Inteligenta a analizat preturile dintre serviciul universal si pretul din cea mai mica oferta a actualilor furnizori de energie, care au statut si de furnizori de ultima instanta ENEL, CEZ, Electrica, E. in urma analizei a observat ca exista o diferenta mica intre pretul de Serviciul Universal si pretul din cea mai mica oferta a furnizorului actual, cu o singura exceptie ENEL. Ce face ca ENEL sa fie atat de diferit fata de restul furnizorilor din Serviciul Universal?.

Horoscop 2021. Asta e cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Ce se va intampla

Din capul locului e bine sa stii ce luna din an iti va aduce cele mai multe vesti bune, liniste, pasi in cariera si relaxare. Cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Horoscop 2021: cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie Berbec Aprilie este vestitorul tau de bine. Este o luna .

Ministrul Energiei: La Cernavoda, cea mai mare provocare este resursa umana. Oamenii se instruiesc aici, apoi pleaca in alte tari

Cea mai mare problema a sectorului nuclear din Romania este resursa umana, in conditiile in care oamenii se instruiesc la centrala de la Cernavoda, apoi pleaca in alte tari, a afirmat, luni, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Cea mai buna prajitura cu branza dulce si stafide. Reteta moderna si simplu de facut

Iata o reteta economa si delicioasa dupa care invitatii tai vor suspina lung! Cea mai buna prajitura cu branza dulce si stafide se face foarte simplu. Modul de preparare nu necesita sa fii un bucatar iscusit, ci doar sa o faci cu drag. Reteta pentru prajtura cu branza dulce si stafide Pajitura cu branza dulce .

Curaj nebun. Cea mai inclinata partie din tara, amenajata cu ratracul VIDEO

Cea mai inclinata partie din tara, aflata pe domneiul schiabil de mare altitudine din Sinaia, destinata doar schiorilor experimentati, este amenajata in aceste zile cu ratracul.

Cea mai buna placinta cu lucerna, preferata lui Florin Busuioc. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Placinta este unul dintre aperitivele sau deserturile preferate ale romanilor. Fie ca este sarata sau dulce, aceasta se consuma neaparat aburinda, proaspat scoasa din cuptor. Pentru gospodinele care isi doresc insa sa experimenteze o noua aroma, poti incerca un ingredient neasteptat: lucerna. Placinta cu lucerna, extrem de apreciata de Florin Busuioc, poate fi o surpriza .

Provincia canadiana cea mai afectata de pandemie mentine scolile deschise

Elevii din Quebec continua sa sustina cursuri in salile de clasa, asa cum au facut-o incepand din luna august a anului trecut, desi provincia este cea mai afectata din Canada in ceea ce priveste numarul de persoane infectate si decedate din cauza pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Unirii Principatelor Romane: Cea mai pretioasa lectie de istorie de la momentul Unirii din 1859 este cea a unitatii si a solidaritatii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia implinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Aducem astazi un omagiu triumfului idealului Unirii Principatelor Romane din.

Ce sta in spatele fricilorcare ne dau peste cap viata. Cea mai toxica temere cu care ne confruntam

Fricile de care suferim sunt mostenite de la parinti sau dobandite de-a lungul anilor din familie sau anturaj, iar pana cand nu sunt constientizate si eliminate, ne vor bulversa atat viata personala, cat si pe cea profesionala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )