Libnet.ro
UNICEF

17:30

Papa Francisc avertizeaza ca fake news si senzationalul sunt pacate foarte grave

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc avertizeaza ca fake news si senzationalul sunt pacate foarte grave

Suveranul Pontif le-a cerut jurnalistilor sa relateze informatii precise, complete si corecte, sa nu fie partinitori si sa nu readuca in atentia publicului relatari vechi, informeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Papa Francisc avertizeaza ca fake news si cautarea senzationalului sunt pacate foarte grave

Suveranul Pontif le-a cerut jurnalistilor sa relateze informatii precise, complete si corecte, sa nu fie partinitori si sa nu readuca in atentia publicului relatari vechi, informeaza The Guardian.

Papa Francisc: STIRILE FALSE sunt un mare PACAT! Noile SA NU... ale comunicarii

Papa Francisc a criticat jurnalistii care cauta scandalul si senzationalul cu orice pret, declarand ca raspandirea de stiri false fake-news) constituie un pacat foarte serios care ii.

Papa Francisc: Stirile false si senzationale, un pacat foarte grav

Stirile false si senzationale reprezinta un pacat foarte grav si le-a cerut jurnalistilor sa transmita informatii corecte, complete si clare, nu stiri partinitoare, precum si sa inceteze sa mai aduca in atentia publicului scandaluri vechi, a afirmat Papa Francisc, potrivit News. ro, citand The Guardian. Suveranul Pontif a spus, sambata, ca jurnalistii au o misiune extrem de importanta in societatile democratice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )