Libnet.ro
UNICEF

12:46

Papa Francisc la Bucuresti. De ce nu a folosit Suveranul Pontif Papamobilul Dacia

Antena3 Antena3,
Papa Francisc la Bucuresti. De ce nu a folosit Suveranul Pontif Papamobilul Dacia

Papa Francisc la Bucuresti. Papa Francisc a plecat de la Catedrala Mantuirii Neamului catre Catedrala Sf. Iosif intr-un papamobil Isuzu. Precizare SPP: Asa cum a fost stabilit in conceptia de securitate,. continuă pe Antena3

Primele imagini cu Papa Francisc in Romania! Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti

Avionul Suveranului Pontif a aterizat in Romania. Papa Francisc le-a spus jurnalistilor care l-au acompaniat in avion ca spera ca vremea sa tina cu ei. Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, asteptat de romani la Otopeni. Copiii i-au pregatit mesaje speciale - FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va ajunge in jurul orei 11:30, pe Aeroportul Otopeni. Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif. Papa Francisc in Romania. Zeci de.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif in Logan, Klaus Iohannis in Mercedes

Papa Francisc in Romania. Dupa ce a fost intampinat pe Aeroportul Otopeni, Papa Francisc a fost preluat de un Logan de culoare albastra si dus catre Palatul Prezidential Cotroceni. Papa Francisc.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

Papa Francisc la Bucuresti. Traseul si orele la care va merge cu papamobilul

Papa Francisc la Bucuresti. Suveranul Pontif a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda la ora 11:15. Aeronava a oprit in fata salonului Prezidential.

UPDATE Papa Francisc la Bucuresti: Masuri de securitate de grad zero pe traseul Suveranului Pontif / Reguli stricte pentru pelerini / Lista restrictiilor de circulatie

Papa Francisc soseste vineri in Romania, fiind a doua vizita a unui Suveran Pontif in tara noastra, dupa cea din 1999 a Papei Ioan Paul al II-lea, primul papa care a venit intr-o tara majoritar ortodoxa. Pe tot traseul Papei Francisc, in Bucuresti, s-au luat masuri drastice de securitate. Toate gurile de canal au fost sigilate, cosurile de gunoi au fost demontate. Ofiteri SPP vor asigura protectia Papei pe toata durata vizitei in Romania. Ei au fost selectati dintre ofiterii cu experienta, care au participat la misiuni ale SPP in teatrele de operatii. Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina UPDATE 8. 50 Papa Francisc a urcat in avionul care il aduce in BucurestiVezi in articol programul vizitei, regulile pentru pelerini si lista restrictiilor de circulatieReuters: Papa Francisc va ajunge in Romania, intr-o vizita care are ca scop sustinerea valorilor europene si omagierea martirilor catolici din perioada comunistaDe ce e considerat Papa Francisc un papa revolutionar/ Portretul celui de-al doilea Suveran Pontif care vine in Romania .

Papa Francisc la Bucuresti: Masuri de securitate de grad zero pe traseul Suveranului Pontif / Reguli stricte pentru pelerini / Lista restrictiilor de circulatie

Papa Francisc soseste vineri in Romania, fiind a doua vizita a unui Suveran Pontif in tara noastra, dupa cea din 1999 a Papei Ioan Paul al II-lea, primul papa care a venit intr-o tara majoritar ortodoxa. Pe tot traseul Papei Francisc, in Bucuresti, s-au luat masuri drastice de securitate. Toate gurile de canal au fost sigilate, cosurile de gunoi au fost demontate. Ofiteri SPP vor asigura protectia Papei pe toata durata vizitei in Romania. Ei au fost selectati dintre ofiterii cu experienta, care au participat la misiuni ale SPP in teatrele de operatii. Vezi in articol programul vizitei, regulile pentru pelerini si lista restrictiilor de circulatie.

Prognoza pentru vineri, cand zeci de mii de oameni vor asista la liturghia tinuta de Papa Francisc in Bucuresti: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Marti si miercuri, in Bucuresti, vremea va fi calda si doar seara pot aparea vijelii si averse, dar instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata si se va manifesta prin ploi torentiale, vijelii si, posibil, grindina, informeaza ANM in prognoza speciala pentru Capitala. Papa Francisc vine vineri la Bucuresti, urmand sa tina la Catedrala Sfantul Iosif o liturghie la care vor veni zeci de mii de oameni.

Papa Francisc in Romania. Ce a mancat Suveranul Pontif in timpul zborului spre Bucuresti - FOTO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc a aterizat in Romania in jurul orei 11:30 pe aeroportul Otopeni. Papa Francisc in Romania. Reporterii Observatorau surprins meniul pe care.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif: Invoc asupra intregii populatii a tarii belsugul binecuvantarilor divine - LIVE TEXT si VIDEO

Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Patriarhiei. Am venit aici ca frate pelerin, a spus Papa Francisc. Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc laCatedrala Nationala, unde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )