Libnet.ro
UNICEF

22:15

Papa Francisc cere credinciosilor sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra

B1 B1,
Papa Francisc cere credinciosilor sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra

Papa Francisc le-a cerut duminica credinciosilor de la balconul Bazilicii Sfantul Petru sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra, soldat cu sapte morti si 48 de raniti, potrivit. continuă pe B1

Jim Carrey va fi judecat pentru UCIDEREA din culpa a fostei sale iubite

Actorul american Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-a sinucis in 2015 in urma unei supradoze de medicamente. Instanta din SUA a dat curs celor do.

ATENTAT LONDRA. Mesajul Papei Francisc dupa atacurile din Marea Britanie

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor, duminica, de la balconul Bazilicii Sfantul Petru, 'sa se roage pentru victimele si apropiatii acestora', dupa atentatul de la Londra soldat cu.

Manchester: Masuri sporite de securitate pentru un concert caritabil pentru victimele atacului de luna trecuta

Un concert caritabil pentru victimele bombardamentelor din Manchester de luna trecuta urmeaza sa se desfasoare duminica seara, in ciuda atacurilor din Londra, de sambata de seara, in care au fost ucise sapte persoane, trasmite Reuters.

Cum arata mireasa de 93 de ani care cere ajutorul internautilor pentru a-si alege rochia de nunta

O femeie de 93 de ani a luat Internetul prin surprindere dupa ce a lansat o intrebare la care nimeni nu se astepta. Sylvia Martin, din Canberra, Australia, le-a cerut internautilor sa o ajute sa-si a.

VIDEO. Vladimir Putin glumeste ca Trump e responsabil pentru ninsoarea din Moscova, la inceput de iunie: ii suntem recunoscatori ca a retras Statele Unite din Acordul climatic de la Paris. Este foarte frig afara. Am putea da vina pe el si pe imperialismul

Presedintele rus Vladimir Putin a glumit pe tema retragerii Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris, sustinand ca rusii ar trebui sa fie recunoscatori presedintelui american Donald Trump pentru ca nu simt efectele incalzirii globale, dupa ce in Moscova a nins, la inceputul lunii iunie, iar in Stakt Petersburg ploua si este foarte frig.

Lovitura pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei iubite

Lovitura uriasa pentru Jim Carrey! Starul de la Hollywood, in varsta de 55 de ani, va fi judecat pentru uciderea din culpa a fostei sale iubite, make-up artistul Cathriona White, mama si fostul sot al.

Raport: Conflictele, casatoriile premature si bolile provoaca sfarsitul copilariei, pentru unul din patru copii

Cel putin 700 de milioane de copii din intreaga lume, unul din patru, au fost privati de copilarie din cauza unor factori precum boli, conflicte, casatorii premature si abandon scolar, arata un raport al organizatiei Salvati Copiii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )