Libnet.ro
UNICEF

14:30

Papa Francisc despre Ioan Paul al II-lea: Le-a aratat bolnavilor cum sa isi duca crucea suferintei cu bucurie

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc despre Ioan Paul al II-lea: Le-a aratat bolnavilor cum sa isi duca crucea suferintei cu bucurie

Papa Francisc a spus, miercuri, la 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea, ca suveranul pontif le-a aratat bolnavilor cum sa-si duca crucea suferintei cu bucurie, informeaza time. com. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Joia mare la catolici. 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea

Ioan Paul a fost primul Papa al Bisericii Catolice de alta origine decat cea italiana din secolul al XV-lea pana in secolul XX. Suveranul pontif, nascut in Polonia, a fost ales in anul 1978.

Papa Francisc a spalat picioarele a 12 detinuti dintr-un penitenciar de maxima siguranta din Roma

Papa Francisc a spalat picioarele a 12 detinuti, intr-un moment ce a devenit deja o traditie pentru Suveranul Pontif, de Joia Mare. Papa s-a deplasat la inchisoarea Rebibbia, langa Roma, pentru a.

Papa Francisc le-a cerut preotilor sa nu aiba fete acrite si sa nu fie plicticosi

Papa Francisc le-a reamintit preotilor catolici ca nu trebuie sa aiba fete acrite, sa se lamenteze si ceea ce este cel mai rau, sa fie niste pastori plicticosi, scrie EFE, citand din cuvintele rostite.

Vizita regala la Turnu Severin in 1939. Peste 20.000 de olteni l-au primit pe Regele Carol al II-lea insotit de principele mostenitor Mihai

Regele Carol al II-lea, insotit de principele mostenitor Mihai, a fost prezent la Turnu Severin in data de 8 mai 1939, ocazie cu care a participat la o serie de manifestari organizate cu mare fast de municipalitate. Se implineau atunci 73 de ani de cand primul rege al Romaniei a pasit prima oara pe pamant romanesc, aici la Turnu Severin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )