Libnet.ro
UNICEF

15:45

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif oficiaza Sfanta Liturghie in fata a zeci de mii de pelerini, la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif oficiaza Sfanta Liturghie in fata a zeci de mii de pelerini, la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

30 A inceputSfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc la sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc. Adunity_86996 UPDATE 11. 10: Papa Francisc a ajuns la Sumuleu Ciuc cu Papamobilul, fiind. continuă pe B1

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif va ajunge la Sumuleu Ciuc in jurul orei 11:30. Oficialii ungari nu vor fi prezenti - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta sambata pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, asteptat de pelerini la Sumuleu Ciuc si Iasi

Papa Francisc in Romania. Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta sambata pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, asteptat de romani la Otopeni. Copiii i-au pregatit mesaje speciale - FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va ajunge in jurul orei 11:30, pe Aeroportul Otopeni. Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif. Papa Francisc in Romania. Zeci de.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif in Logan, Klaus Iohannis in Mercedes

Papa Francisc in Romania. Dupa ce a fost intampinat pe Aeroportul Otopeni, Papa Francisc a fost preluat de un Logan de culoare albastra si dus catre Palatul Prezidential Cotroceni. Papa Francisc.

Papa Francisc in Romania: Suveranul Pontif este asteptat de mii de pelerini la Sumuleu Ciuc si Iasi, in cea de-a doua zi a vizitei sale

Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta sambata pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a doua zi a vizitei sale in Romania.

Primele imagini cu Papa Francisc in Romania! Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti

Avionul Suveranului Pontif a aterizat in Romania. Papa Francisc le-a spus jurnalistilor care l-au acompaniat in avion ca spera ca vremea sa tina cu ei. Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in.

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif oficiaza Sfanta Liturghie in fata a zeci de mii de pelerini. IMAGINI IMPRESIONANTE de la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

30 A inceputSfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc la sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc. Liturghia Pontificala este oficiata in limba italiana. Ploaia s-a oprit la Sumuleu Ciuc chiar.

VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc in Romania: Suveranul Pontif a ajuns la Iasi / Este asteptat de zeci de mii de pelerini, care au infruntat ploaia torentiala

Suveranul Pontif a ajuns sambata dupa-amiaza la Iasi, iar zeci de mii de oameni il asteapta in piata Palatului Culturii, unde au infruntat ploaia torentiala. La Catedrala Sfanta Fecioara Maria, Regina, Suveranul Pontif se va intalni cu 800 de bolnavi si batrani pe care ii va binecuvanta. Dupa plimbarea cu papamobilul prin zona centrala, Suveranul Pontif va merge in Piata Palatului Culturii, unde se va adresa multimii, de pe o scena special amenajata, si va asculta povestea si problemele unui tanar de 22 de ani, dar si cele ale altor familii simple. 43 Papa Francisc a ajuns la Catedrala romano-catolica Sfanta Maria, Regina. Pe traseul dintre Aeroportul din Iasi si Episcopia Catolica au fost mii de oameni, pe trotuare, care l-au salutat pe Papa Francisc. 20 Papa Francisc a ajuns pe aeroportul din Iasi 16. 01 Pana acum au trecut prin filtrele de securitate peste 35. 000 de pelerini. Alti 10. 000 asteapta sa intre, potrivit publicatiei Ziarul de Iasi. 00 La aceasta ora, la Iasi ploua torential, cu grindina, iar mii de pelerini stau la rand sa intre in zonele amenajate vizitei, scrie Ziarul de Iasi. Organizatorii au pus la dispozitia credinciosilor 30. 000 pelerine de ploaie.

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif a oficiat Sfanta Liturghie in fata a peste o suta de mii de pelerini. IMAGINI IMPRESIONANTE de la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

30Papa Francisc a plecat de la Sumuleu Ciuc. 00 Sfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc la Sumuleu Ciuc s-a incheiat. in cursul dupa-amiezii de sambata, Suveranul Pontif.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )