Libnet.ro
UNICEF

14:00

Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii vizionari de la Fatima in prezenta a sute de mii de credinciosi

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii vizionari de la Fatima in prezenta a sute de mii de credinciosi

Papa Francisc i-a canonizat, sambata, pe doi dintre copiii vizionari de la Fatima in prezenta a sute de mii de credinciosi, relateaza News. ro citand BBC. continuă pe Hotnews

Slujba de impresionanta la Fatima: Doi dintre copiii carora li s-a aratat Fecioara Maria, in urma cu un secol, canonizati de Papa Francisc(VIDEO)

Ceremonie impresionanta la Fatima, in Portugalia. Papa Francisc i-a canonizat pe doi dintre copiii carora li s-a aratat Fecioara Maria, exact in urma cu un secol. Cei doi vor deveni primii copii sfinti.

Micii pastori de la Fatima au fost canonizati de Papa Francisc. Cele trei secrete incredintate de Fecioara Maria de la Fatima

Papa Francisc i-a canonizat, sambata, pe doi dintre copiii de la Fatima, care au vazut-o pe Fecioara Maria, in urma cu o suta de ani.

O suta de ani de la miracolul de la Fatima. Papa Francisc a sanctificat doi copii pastori FOTO VIDEO

Doi copii pastori portughezi, Francisco Marto si sora sa Jacinta, au fost canonizati sambata in cursul unei ceremonii oficiate de Papa Francisc la Fatima, la fix o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria in acest loc.

FOTO VIDEO O suta de ani de la miracolul de la Fatima. Papa Francisc a sanctificat doi copii pastori

Doi copii pastori portughezi, Francisco Marto si sora sa Jacinta, au fost canonizati sambata in cursul unei ceremonii oficiate de Papa Francisc la Fatima, la fix o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria in acest loc.

Doi copii au fost declarati sfinti de catre Papa Francisc, in Portugalia

Francisco Marto si sora sa, Jacinta, doi dintre cei trei mici pastori care au afirmat ca au vazut-o de sase ori pe Fecioara Maria in 1917 la Fatima, au fost declarati sfinti sambata de catre Papa Fr.

Zeci de mii de pelerini catolici il asteapta pe Papa Francisc la Fatima, la o suta de ani de la aparitia Fecioarei Maria

Papa Francisc incepe astazi o vizita de 24 de ore la Fatima, in Portugalia, unde este asteptat de zeci de mii pelerini catolici dornici sa asiste la canonizarea a doi copii carora li s-a aratat Fecioara Maria.

Papa Francisc si Donald Trump apar sarutandu-se intr-un desen lipit pe un zid din apropierea Vaticanului

Un desen in care Papa Francisc si presedintele american Donald Trump sunt surprinsi sarutandu-se a aparut pe un zid din apropierea Vaticanului, joi, la mai putin de doua saptamani inainte de intalnirea celor doi, informeaza Reuters.

VIDEO. Papa Francisc, intampinat de sute de mii de credinciosi, in pelerinajul la Fatima

Papa Francisc a fost intampinat, vineri, de numerosi pelerini, la sosirea sa cu elicopterul in orasul-sanctuar din centrul Portugaliei, Fatima, unde Fecioara Maria a aparut in urma cu 100 de ani.

Papa Francisc, aclamat de o multime imensa de pelerini, la Fatima LIVE VIDEO

Papa Francisc a fost primit cu urale, vineri, de o multime imensa de pelerini, la sosirea sa cu elicopterul in orasul-sanctuar Fatima, in centrul Portugaliei, unde Fecioara Maria a aparut in urma.

Un desen cu sfantul Papa Francisc si diavolul Trump sarutandu-se a aparut pe un zid din apropierea Vaticanului (FOTO)

Un desen ce-i infatiseaza pe Papa Francisc si Donald Trump sarutandu-se a aparut pe un zid din apropierea Vaticanului, cu mai putin de doua saptamani inainte de intalnirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )