Libnet.ro
UNICEF

18:15

Papa Francisc, implicat intr-un nou scandal. A dat LIKE unei starlete care posteaza continut pentru adulti (FOTO)

B1 B1,
Papa Francisc, implicat intr-un nou scandal. A dat LIKE unei starlete care posteaza continut pentru adulti (FOTO)

Papa Francisc a pacatuit online. Suveranul Pontif a apreciat pe Instagram un model care creeaza continut dedicat exclusiv adultilor. Este vorba despre Margot Foxx, un model care posteaza inclusiv. continuă pe B1

Papa Francisc, like pentru o poza sexy. O sa ajung in Rai!

Este din nou scandal la Vatican dupa ce, de pe contul oficial al Papei Francisc, s-a dat un like unei fotografii sexy, cu un model in lenjerie intima.

Papa Francisc, mesaj de Craciun in sprijinul vaccinarii anti-COVID

Papa Francisc a vorbit, vineri, in mesajul sau traditional de Craciun, despre nevoia de fraternitate in perioada de pandemie si a cerut ca vaccinurile anti COVID sa fie accesibile tuturor, relateaza presa internationala.

Papa Francisc indeamna, in al optulea sau mesaj de Craciun, la fraternitate si la vaccin pentru toti

Papa Francisc a insistat vineri, in mesajul sau traditional de Craciun, asupra nevoii de fraternitate in aceasta periada de pandemie si a pledat cu forta ca vaccinurile impotriva covid-19 sa fie accesibile tuturor, relateaza AFP.

Papa Francisc, mesaj emotionant pentru libanezi in Ajunul Craciunului: Simt in adancul sufletului gravitatea a ceea ce sunteti pe cale sa pierdeti

Papa Francisc vrea sa viziteze cat mai curand posibil Libanul, anunta Vaticanul intr-o scrisoare adresata, in Ajunul Craciunului, libanezilor de toate confesiunile, relateaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )