Libnet.ro
UNICEF

00:07

Papa Francisc isi anuleaza aparitiile publice din cauza noului coronavirus. Suveranul Pontif se va adresa credinciosilor prin intermediul unei legaturi video

B1 B1,
Papa Francisc isi anuleaza aparitiile publice din cauza noului coronavirus. Suveranul Pontif se va adresa credinciosilor prin intermediul unei legaturi video

Vaticanul a anuntat ca Papa Francisc le va vorbi credinciosilor, duminica, prin intermediul unei legaturi video. Masura a fost luata din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Papa. continuă pe B1

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului

Papa Francisc va vorbi duminica in fata pelerinilor de la Roma prin intermediul unei legaturi video, a anuntat Vaticanul. Reprezentantii Suveranului Pontif si-au exprimat ingrijorarea fata de pericolul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public

Papa Francisc isi suspenda aparitiile in public de teama coronavirusului, astfel ca el nu va aparea la slujba de duminica de la Vatican, dar va lua legatura cu credinciosii prin intermediul unei legaturi video, anunta Vaticanul.

Coronavirus - Papa Francisc va rosti duminica rugaciunea Angelus din biblioteca Palatului apostolic si nu de la fereastra din Piata Sfantul Petru

Papa Francisc va spune duminica, 8 martie, din biblioteca sa, traditionala rugaciune Angelus, nu de la fereastra din Piata Sfantul Petru, asa cum obisnuia, a anuntat Vaticanul, care vrea astfel sa evite riscurile raspandirii coronavirusului.

Papa Francisc, testat negativ pentru coronavirus

Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus, informeaza presa din Italia. Suveranul Pontif si-a anulat pentru prima data de la alegerea sa la conducerea Bisericii Catolice participarea la o traditionala reculegere spirituala, organizata alaturi de alti prelati din Curia in Ariccia, la sud de Roma.

AGENTIILE DE PRESA: Lufthansa anuleaza 7.100 de zboruri pana la finele lunii martie, din cauza scaderii cererii

Grupul aerian Lufthansa a anuntat joi ca va anula 7. 100 de zboruri pana la finele lunii martie din cauza diminuarii cererii ca urmare a propagarii coronavirusului, relateaza agentia EFE.

Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram. Reactia lui Teo Trandafir

Astazi este ziua de nastere a Biancai Dragusanu si loc sa fie cea mai fericita femeie din lume, aceasta a clacat insa, in Direct, la emisiunea lui Teo Trandafir. Iata ce a enervat-o la culme pe frumoasa blondina. Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram Bianca Dragusanu a .

Bilantul mortilor din cauza GRIPEI a ajuns la 54

UPDATE:Un barbat de 83 de ani, din judetul Mures a murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de gripa, in Romania, a urcat la 54. A crescut numarul persoanelor care au murit din cauza.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Ce este inversiunea termica. Cum ii afecteaza pe bucurestenii care sufera din cauza poluarii

Observatorii independenti ai poluarii zilnice care se inregistreaza in Bucuresti suspecteaza de mai multi ani ca valorile record ale poluarii, ce explodeaza in special pe timpul noptii sau in timpul weekend-ului, au drept cauza, spun unii oficiali, arderile ilegale de deseuri. Duminica seara si luni dimineata, 1-2 martie, s-a atins apogeul, depasirile fiind de peste .

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )