Libnet.ro
UNICEF

10:30

Papa Francisc isi scoate la licitatie motocicleta Harley-Davidson.

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc isi scoate la licitatie motocicleta Harley-Davidson.

Papa Francisc isi scoate la licitatie motocicleta Harley-Davidson. Banii vor fi donati pentru scopuri caritabile. Suveranul Pontif isi scoate la licitatie motocicleta Harley-Davidson primita chiar de la companie, iar banii care ii va obtine ii va dona pentru scopuri caritabile, anunta B1TV. Motocicleta Dyna Super Glide i-a fost daruita Papei de la constructori in luna iunie a anului trecut, odata cu cea de-a 110-a aniversare a companiei. Papa a semnat de asemenea motocicleta, aceasta fiind . continuă pe România Liberă

Papa Francisc isi scoate la licitatie motocicleta Harley-Davidson: Banii vor fi donati pentru scopuri caritabile

Suveranul Pontif isi scoate la licitatie motocicleta Harley-Davidson primita chiar de la companie, iar banii care ii va obtine ii va dona pentru scopuri caritabile, scrie Metro. co. uk. Motocicleta Dyna Super Glide.

Papa Francisc despre situatia Siriei: incetati masacrul! Geneva II trebuie sa fie inceputul procesului de reconciliere

Papa Francisc a cerut luni puterilor mondiale si tuturor partilor implicate in conflictul sangeros din Siria sa dea dovada de o vointa politica pentru a pune capat conflictului, conferinta Geneva 2 de la Montreux, Elvetia, urmand sa fie inceputul drumului spre reconciliere.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )