Libnet.ro
UNICEF

13:30

Papa Francisc a oficiat liturghia din Ajunul Craciunului, in cadrul unei ceremonii grandioase, la Vatican (VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc a oficiat liturghia din Ajunul Craciunului, in cadrul unei ceremonii grandioase, la Vatican (VIDEO)

Ceremonie grandioasa la Vatican. Papa Francisc a oficiat liturghia din Ajunul Craciunului la Bazilica Sfantul Petru. Mii de oameni au urmarit slujba religioasa tinuta de Suveranul Pontif. in prima zi de Craciun,. continuă pe B1

Papa Francisc a vorbit la telefon cu refugiati irakieni, inaintea liturghiei din ajunul Craciunului

Inainte de oficierea liturghiei din ajunul Craciunului, Papa Francisc a vorbit la telefon cu mai multi refugiati irakieni aflati intr-un lagar din apropierea orasului Arbil, cerandu-le sa se roage si sa reziste atrocitatilor comise de grupurile teroriste, scrie BBC.

Valutele cresc in ajunul Craciunului

Moneda europeana s-a apreciat in sedinta valutara din ajunul Craciunului si a castiga 0,84 bani fiind cotata la valoarea de 4,4758 lei, dupa ce marti era valora 4,4674 lei.

CURS VALUTAR. Valutele cresc in ajunul Craciunului

Moneda europeana s-a apreciat in sedinta valutara din ajunul Craciunului si a castiga 0,84 bani fiind cotata la valoarea de 4,4758 lei, dupa ce marti era valora 4,4674 lei.

Politistii au retinut peste 250 de permise de conducere in Ajunul Craciunului

Peste 250 de permise de conducere au fost retinute de politisti in Ajunul Craciunului, 49 de soferi fiind prinsi conducand sub influenta bauturilor alcoolice si 55, cu viteza excesiva, informeaza Politia.

Sute de permise, retinute de politisti in Ajunul Craciunului

Peste 250 de permise de conducere au fost retinute de politisti in Ajunul Craciunului, 49 de soferi fiind prinsi conducand sub influenta bauturilor alcoolice si 55, cu viteza excesiva, informeaza.

Politistii au retinut peste 250 de permise de conducere in Ajunul Craciunului

Politistii au retinut peste 250 de permise de conducere in Ajunul Craciunului, 49 de soferi fiind prinsi conducand sub influenta bauturilor alcoolice si 55, cu viteza excesiva, informeaza Politia Romana.

VIDEO Elevii lui Pep Guardiola si-au colindat fanii in ajunul Craciunului

Jucatorii lui Bayern Munchen, care au avut un sezon foarte bun sub comanda lui Pep Guardiola, au cantat colinde in ajunul Craciunului, pentru fani, iar dovada au postat-o pe internet. Toti jucatorii apar intr-un clip video, .

Record de temperatura in Ajunul Craciunului. Cea mai calda zi de 24 decembrie din ultimii 50 de ani

Ajunul Craciunului a adus temperaturi ridicate in intreaga tara dar si in Bucuresti, cu aproape 15 grade peste limitele normale, 24 decembrie 2014 fiind cea mai calda zi din ultimii 50 de ani, a declarat miercuri pentru Agerpres Viorica Dima, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Record de temperatura in Ajunul Craciunului: cea mai calda zi de 24 decembrie din ultimii 50 de ani

Ajunul Craciunului a adus temperaturi ridicate in intreaga tara dar si in Bucuresti, cu aproape 15 grade peste limitele normale, 24 decembrie 2014 fiind cea mai calda zi din ultimii 50 de ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES Viorica Dima, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), scrie agerpres. ro.

Traditii si superstitii din Baragan in Ajunul Craciunului. Ce ai voie sa faci si sa nu faci pe data de 24 decembrie

Pe 24 decembrie este Ajunul Craciunului, ziua dinaintea sarbatorii Nasterii Domnului. Astazi gospodarii trebuie sa-si pregateasca plugurile pentru arat daca vor ca in anul urmator sa aiba recolte bogate, iar mamele trebuie sa le ofere copiilor dovleac copt pentru ca noul an sa-i prinda sanatosi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )