Libnet.ro
UNICEF

10:45

Papa Francisc a oficiat o slujba pe Muntele Sion, loc sacru pentru cele trei religii monoteiste

B1 B1,
Papa Francisc a oficiat o slujba pe Muntele Sion, loc sacru pentru cele trei religii monoteiste

Papa Francisc a incheiat, luni seara, vizita in Orientul Mijlociu, ultima etapa constand in oficierea unei slujbe in Biserica Cina cea de Taina de pe Muntele Sion, la Ierusalim. Un mic incendiu a avut loc. continuă pe B1

Papa Francisc s-a recules la Zidul Plangerii din Ierusalim

Papa Francisc s-a recules, luni, in fata Zidului Plangerii, in orasul vechi din Ierusalim, unde a lasat un mesaj intre pietrele celui mai sacru loc al iudalismului, relateaza AFP.

Papa Francisc a sosit in Iordania

Papa Francisc a sosit sambata la Amman, prima etapa a unui pelerinaj in Orientul Mijlociu, ce are loc sub semnul dialogului interreligioas si ecumenic si care include, de asemenea, vizite la Betleem si Ierusalim, transmite AFP.

Papa Francisc CONDAMNA atacul antisemit de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Papa Francisc a sosit, duminica dupa-amiaza, pe aeroportul din Tel Aviv, in a doua zi a pelerinajului in Orientul Mijlociu, Suveranul Pontif condamnand atacul antisemit comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles,.

Papa Francisc condamna, in Israel, atacul antisemit comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Papa Francisc, aflat in pelerinaj in Orientul Mijlociu, a condamnat atacul antisemit comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, informeaza AFP. Suveranul Pontif a sosit, duminica dupa-amiaza, pe aeroportul din Tel .

Papa Francisc la Betleem, imbratisat de liderul palestinian Mahmoud Abbas: A venit momentul sa incetati conflictul

Suveranul Pontif si-a inceput vizita in Tara Sfanta cu o primire fastuoasa la Betleem, oras-simbol al crestinatatii situat in Teritoriile Palestiniene. Papa Francisc a fost primit de presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, care l-a imbratisat pe liderul Bisericii Catolice.

Papa Francisc isi incepe pelerinajul din Isreal la Betleem

Suveranul Pontif a ajuns duminica in teritoriile palestiniene, urmand sa-si inceapa pelerinajul la Betleem, locul nasterii luiIisus, potrivit traditiei crestine. La Betleem, Papa Francisc va oficializa o.

Papa Francisc a sosit in Iordania, prima etapa a turneului in Orientul Mijlociu

Papa Francisc a sosit, sambata, in Iordania, prima etapa a unui turneu in Orientul Mijlociu care va include Betleem si Ierusalim, in cadrul dialogului interreligios si ecumenic, informeaza AFP. La.

Papa Francisc, la prima calatorie in Orientul Mijlociu

Papa Francisc a inceput, sambata, prima sa calatorie in Orientul Mijlociu. El promoveaza apropierea dintre cele doua biserici, Ortodoxa si Catalica, urmand sa viziteze mai multe regiuni din Israel.

Papa Francisc le-a dat batai de cap fortelor de ordine. Vizita in Tara Sfanta, plina de riscuri

Vizita plina de riscuri in Tara Sfanta a lui Francisc, Papa poporului, le da adevarate batai de cap fortelor locale de securitate. in pelerinajul sau, Sfantul Parinte doreste sa faca bai de multime,.

Papa Francisc a omis sa spuna asta. Ce se va intampla in timpul vizitei sale din Tara Sfanta

Vizita Papei Francisc in Tara Sfanta va urmari si scopuri politice, desi suveranul pontific a subliniat anterior ca aceasta deplasare va fi strict religioasa, a declarat joi Secretarul de Stat al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )