Libnet.ro
UNICEF

23:01

Papa Francisc recomanda psihiatria pentru copiii cu orientari homosexuale

B1 B1,
Papa Francisc recomanda psihiatria pentru copiii cu orientari homosexuale

Papa Francisc le-a recomandat parintilor, intr-o conferinta de presa, la plecarea din Irlanda, sa apeleze la tratamente psihiatrice in cazul in care detecteaza tendinte homosexuale la copiii. continuă pe B1

Papa Francisc recomanda psihiatria n cazul copiilor homosexuali/ ONG-urile considera declaratia ca fiind iresponsabila

Papa Francisc le-a recomandat parintilor care constata o inclinatie catre homosexualitate la copii lor sa recurga la psihiatrie pentru acestia, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica in avionul care l-a dus din Irlanda la Roma, relateaza AFP. Asociatiile care apara drepturile persoanelor LGBT denunta declaratiile Papei ca fiind iresponsabile.

Comunitatea LGBT din Franta, indignata dupa ce Papa Francisc recomanda sa se recurga la psihiatrie in cazul copiilor homosexuali

Papa Francisc - care a recomandat sa se recurga la psihiatrie in cazul copiilor homosexuali - a socat comunitatea LGBT din Franta, care denunta un semnal foarte prost transmis tinerilor si un discurs dublu al Suveranului Pontif, relateaza AFP.

Papa Francisc a ajuns in Irlanda pentru a inchide intalnirea Mondiala a Familiilor, un eveniment umbrit de scandalul preotilor pedofili

Dupa 39 de ani, Irlanda gazduieste din nou un lider al Bisericii Catolice. Papa Francisc a sosit sambata dimineata la Dublin pentru a inchide a IX-a intalnire Mondiala a Familiilor, umbrita in acest an de dosarul preotilor pedofili.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Irlanda

Papa Francisc si-a incheiat ieri vizita de doua zile in Irlanda prilejuita de cea de-a IX-a intalnire Mondiala a Familiilor 2018, marcata de problema abuzurilor comise impotriva minorilor si femeilor de membri ai clerului din aceasta tara timp de mai multe decenii, relateaza EFE.

Irlanda: Papa Francisc s-a intalnit cu victime ale abuzurilor comise de oficiali si institutii catolice

Papa Francisc a vizitat duminica un loc sfant si a tinut o slujba in a doua zi a vizitei sale in Irlanda, dupa ce s-a intalnit cu victimele abuzurilor sexuale clericale si ale altor abuzuri comise de oficiali si institutii catolice.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )