Libnet.ro
UNICEF

20:45

Papa Francisc in Romania si GDPR-ul

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc in Romania si GDPR-ul

Cu ocazia extraordinara a vizitei Sfantului Parinte Papa Francisc in Romania, Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti, prin masurile stricte de securitate ce se impun, este nevoita sa prelucreze date cu caracter personal si chiar sa faca o profilare a participantilor, conditionand participarea de inscrierea nominala pe site-ul operatorului. continuă pe Adevărul

Papa Francisc: Este un sacrilegiu sa spui ca Messi este Dumnezeu

Papa Francisc considera un sacrilegiu ca atacantul argentinian Lionel Messi sa fie comparat cu Dumnezeu, informeaza lesoir. be. Evident, este agreabil sa-l vezi jucand. Este un foarte bun jucator, dar nu este un Dumnezeu, a spus pontiful.

Papa Francisc, despre migratie: Liderii politici vor sfarsi prin a ajunge prizonierii zidurilor pe care le construiesc

Papa Francisc a declarat ca politicienii care ridica bariere in calea migrantilor vor sfarsi prin a ajunge prizonierii zidurilor pe care le construiesc. inteleg ca, atunci cand vine vorba despre.

Papa Francisc critica exporturile de arme europene care ''ucid copii '' in Yemen

Papa Francisc a criticat, ierim, guvernele europene care furnizeaza arme pentru razboiul civil din Yemen, argumentand ca astfel de actiuni nu sunt in concordanta cu incercarile lor de a opri imigratia in masa.

VIDEO Papa Francisc si regele Marocului cer ca Ierusalimul sa ramana patrimoniu comun al celor trei religii monoteiste

Papa Francisc si regele Mohammed al VI-lea al Marocului au cerut sambata ca Ierusalimul sa ramana patrimoniu comun al celor trei religii monoteiste, pozitia lor fiind consemnata intr-o declaratie comuna, in care se subliniaza unicitatea si sacralitatea Orasului Sfant, relateaza Agerpres.

Papa Francisc viziteaza Marocul, taramul unui islam moderat

Papa Francisc face astazi, o scurta vizita in Maroc, centrata pe dialogul cu islamul si problematica migratiei, doua prioritati ale pontificatului sau, inainte de a saluta a doua zi o comunitate catolica ultraminoritara sustinuta de adeptii originari din Africa Subsahariana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )