Libnet.ro
UNICEF

18:45

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif a ajuns la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif a ajuns la Cotroceni

Vizita istorica a Suveranului Pontif in Romania a inceput. De la Aeroportul Otopeni, unde a fost intampinat de presedintele Klaus Iohannis si de sotia sa, precum si de sute de credinciosi catolici, Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

VIDEO Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif a ajuns la Cotroceni

Vizita istorica a Suveranului Pontif in Romania a inceput. De la Aeroportul Otopeni, unde a fost intampinat de presedintele Klaus Iohannis si de sotia sa, precum si de sute de credinciosi catolici, Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni.

Peste 15.000 de pelerini in prima zi de vizita a Papei Francisc in Romania. Suveranul Pontif, ovationat de credinciosisub o ploaie torentiala

Papa Francisc a mers, vineri seara, dupa Sfanta Liturghie in Catedrala Catolica Sfantul Iosif, cu papamobilul pe strazile Capitalei, fiind ovationat de zeci de mii de oameni, desi in Bucuresti ploua torential.

Peste 150.000 de pelerini in prima zi de vizita a Papei Francisc in Romania. Suveranul Pontif, ovationat de credinciosisub o ploaie torentiala

Papa Francisc a mers, vineri seara, dupa Sfanta Liturghie in Catedrala Catolica Sfantul Iosif, cu papamobilul pe strazile Capitalei, fiind ovationat de zeci de mii de oameni, desi in Bucuresti ploua torential.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif in Logan, Klaus Iohannis in Mercedes

Papa Francisc in Romania. Dupa ce a fost intampinat pe Aeroportul Otopeni, Papa Francisc a fost preluat de un Logan de culoare albastra si dus catre Palatul Prezidential Cotroceni. Papa Francisc.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, asteptat de romani la Otopeni. Copiii i-au pregatit mesaje speciale - FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va ajunge in jurul orei 11:30, pe Aeroportul Otopeni. Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif. Papa Francisc in Romania. Zeci de.

Primele imagini cu Papa Francisc in Romania! Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti

Avionul Suveranului Pontif a aterizat in Romania. Papa Francisc le-a spus jurnalistilor care l-au acompaniat in avion ca spera ca vremea sa tina cu ei. Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif: Invoc asupra intregii populatii a tarii belsugul binecuvantarilor divine - LIVE TEXT si VIDEO

Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Patriarhiei. Am venit aici ca frate pelerin, a spus Papa Francisc. Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc laCatedrala Nationala, unde.

Papa Francisc in Romania. Cine este Papa Francisc si cum a ajuns in fruntea Bisericii Catolice

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc nascut Jorge Mario Bergoglio, n. 17 decembrie 1936,Flores, Argentina),este al 266-lea episcop al Romei si papa al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013.

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )