Libnet.ro
UNICEF

17:31

Papa Francisc si-a anulat o slujba religioasa din cauza unei usoare indispozitii

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc si-a anulat o slujba religioasa din cauza unei usoare indispozitii

Papa Francisc si-a anulat o slujba religioasa programata joi la Roma, din cauza unei indispozitii usoare, au anuntat reprezentantii Vaticanului, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Papa Francisc a anulat participarea la o liturghie din cauza unei raceli usoare (VIDEO)

Emotii pentru credinciosii catolici din toata lumea. in plina epidemie de coronavirus, Papa Francisc si-a anulat participarea la o liturghie din cauza unei raceli. Cu toate acestea, el nu a anulat reuniunile cu ca.

Papa Francisc si-a anulat participarea la o liturghie, din cauza unei raceli

Papa Francisc este racit si nu va merge joi la bazilica Sfantul Ioan din Lateran, din Roma, pentru a oficia liturghia.

Papa Francisc si-a anulat toate audientele de vineri

Papa Francisc a decis vineri sa amane audientele oficiale ale zilei in Palatul Apostolic din Vatican, a informat Sfantul Scaun, care a raportat cu o zi inainte ca papa sufera de o usoara indispozitie.

Din cauza coronavirusului a fost anulat unul dintre cele mai mari saloane de ceasuri ale Europei

Din cauza epidemiei de coronavirus nu se va mai tine salonul de orologerie de la Geneva care era programat intre 25 si 29 aprilie, scrie publicatia gmtpost. com. Diverse evenimente, mai ales sportive, au fost anulate din cauza crizei sanitare si au fost discutii si despre posibila anulare a salonului Auto de la Geneva, care incepe in 3 martie. Acesta se va tine insa.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Impact.ro: Momente grele pentru Sorin Oprescu. in ce stare se afla acum fostul primar, din cauza problemelor cu justitia

Problemele pare ca nu se sfarsesc pentru Sorin Oprescu! Fostul edil al Capitalei are probleme grave de sanatate din cauza problemelor pe care le are cu justitia. in ce stare se afla acum acesta si de ce afectiuni sufera? Momente grele pentru Oprescu, din cauza problemelor cu justitia Din pacate, Sorin Oprescu are probleme de .

DOCUMENT Medicii de familie pot elibera concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului, dupa ce initial nu aveau cod pentru a elibera astfel de concedii

Medicii de familie pot elibera, incepand de ieri, concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Ministerul Sanatatii a transmis luni dupa-amiaza catre medicii de familie metodologia de eliberare a concediului medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Anterior, medicii de familie erau in imposibilitatea de a elibera concedii medicale pentru aceste persoane, din cauza ca nu aveau un cod pentru suspectii de infectie cu coronavirus, a explicat pentru HotNews. ro medicul Gindrovel Dumitra, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Primul mort din cauza coronavirusului pe nava Diamond Princess. Victima, un cetatean britanic

Primul om de pe vasul de croaziera Diamond Princess din Japonia a murit din cauza coronavirusului, au anuntat reprezentantii Ministerului japonez al Sanatatii. Este vorba de un cetatean britanic. in carantina, pe nava, erau in total patru cetateni din Marea Britanie.

Oana Radu, dezvaluiri socante despre fostul iubit! Ce semn are pe corp din cauza loviturilor primite

Dupa tragedia prin care a trecut in septembrie 2019, Oana Radu s-a reinventat. Este pe cale sa ajunga din nou la forma dorita, din punct de vedere fizic, a intalnit un alt om cu care sa isi imparta bucuriile si a acceptat in viata ei provocarea Bravo, ai stil, unde, inevitabil, si-a deschis sufletul. De .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )