Libnet.ro
UNICEF

06:15

Papa Francisc SOCHEAZA din nou! Vaticanul a decis ca femeile care i se dedica lui Dumnezeu NU trebuie sa fie VIRGINE

B1 B1,
Papa Francisc SOCHEAZA din nou! Vaticanul a decis ca femeile care i se dedica lui Dumnezeu NU trebuie sa fie VIRGINE

Papa Francisc socheaza din nou. Vaticanul anunta schimbarea regulamentului. Mai precis, clericii catolici au decis ca femeile care i se dedica lui Hristos nu trebuie sa fie neaparat virgine. Asociatia. continuă pe B1

Serena Williams dupa nfrngerea de la Wimbledon: Kerber a fost mai buna. Aceste doua saptamni mi-au aratat ca pot cstiga din nou un Grand Slam

Invinsa de Angelique Kerber in finala de la Wimbledon, Serena Williams a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nemtoaica a fost jucatoarea mai buna. Castigatoare de sapte ori pe iarba londoneza, Serena Williams a declarat ca poate castiga din nou un trofeu de Grand Slam: Aceste doua saptamani mi-au aratat ca pot fi din nou competitiva si pot castiga din nou un Grand Slam.

Cristain Pomohaci, din nou, in centrul atentiei! Cazul preotului CONTROVERSAT a ajuns subiect de CARTE (FOTO)

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei, dupa ce cazul sau a devenit subiect de carte pentru autorul Dan Silviu-Boerescu, din Colectia Destine care este acum la toate chioscurile de ziare si in.

Andreea Marin a ajuns, din nou, LA MEDIC. Ce a patit vedeta (FOTO)

Dupa ce, in urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, saptamana trecuta vedeta a fost vazuta la doua clinici cunoscute din Capitala. Mai mult,.

Oamenii ies din nou in strada! Proteste anuntate pentru duminica, in Piata Victoriei: OUG 13 se iNTOARCE! NU amnistie! NU Gratiere!

Noi proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, de catre comunitatea Rezist, in contestul in care in presa au aparut informatii privind o posibila.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )