Libnet.ro
UNICEF

10:00

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Pregatiri intense in Capitala, pentru primirea Suveranului Pontif (VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Pregatiri intense in Capitala, pentru primirea Suveranului Pontif (VIDEO)

UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este in drum spre Romania. Avionul care-l va aduce la Bucuresti a intrat in spatiul aerian al tarii noastre si va ateriza pe Aeroportul. continuă pe B1

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti (VIDEO)

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Adunity_86945 UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este.

Papa Francisc vine in Romania. incepe vineri o vizita apostolica de trei zile

PAPA FRANCISC in Romania. Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de autoritati, ierarhi si pelerini la Bucuresti, Sumuleu-Ciuc, Iasi si.

Papa Francisc, vizita in Bucuresti. Restrictiile de trafic si programul mijloacelor de transport. Iata cum arata harta traseului Suveranului Pontif - FOTO

Dupa 20 de ani, Suveranul Pontif se intoarce in Gradina Maicii Domnului. Trei zile va petrece Suveranul Pontif in Romania, timp in care se va intalni cu autoritatile statului, reprezentanti ai Bisericii.

Gestul cu care Papa Francisc a cucerit Romania

Suveranul Pontif a ajuns pe Aeroportul Otopeni, vineri, in jurul orei 11:30. Papa Francisc a fost intampinat de Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, de zeci de oficiali dar si de foarte multi romani care.

Reuters: Papa Francisc ajunge in Romania, intr-o vizita pentru sustinerea valorilor europene si omagierea martirilor catolici din perioada comunista

Papa Francisc ajunge in Romania, pentru a transmite un mesaj de sustinere a valorilor europene, dar si pentru omagierea martirilor catolici din perioada comunista, noteaza Reuters. Jurnalistii precizeaza ca.

PAPA FRANCISC VINE iN ROMANIA. Unde va dormi si ce va vizita Suveranul Pontif. Klaus Iohannis il va insoti in turneul din tara noastra

O zi pana la sosirea Papei Francisc in Romania. Klaus Iohannis va fi prezent alaturi de Suveranul Pontif pe tot parcursul turneului acestuiain Romania, in perioada 31 mai 2 iunie. Vineri,.

Pregatiri intense la Cotroceni pentru primirea Papei Francisc. Ce va face Suveranul Pontif in Capitala (VIDEO)

In plina exercitare a Presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene si la putin timp dupa Summit-ul de la Sibiu, Romania revine in prim-planul international gratie vizitei Papei Francisc. Toti ochii.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Este cea mai lunga vizita a unui papa in Europa

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marchat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Este.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Papa Francisc pleaca spre Palatul Cotroceni intr-un Logan LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a ajuns la granitia dintre Bulgaria si Romania. Update:Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif, pe Aeroportul Otopeni. Zeci de copii.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost primit la Palatul Cotroceni si a salutat garda de onoare in limba romana / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )