Libnet.ro
UNICEF

19:15

Papa Francisc si Vladimir Putin au cerut privilegierea caii negocierilor in criza siriana

Antena3 Antena3,
Papa Francisc si Vladimir Putin au cerut privilegierea caii negocierilor in criza siriana

Papa Francisc si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, solicita privilegierea caii negocierilor in incercarea de a gasi o solutie pasnica la criza din Siria, se arata intr-un anunt facut de Sfantul. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, intalnire istorica la Vatican cu Papa Francisc (VIDEO)

Intalnire istorica astazi la Vatican, unde Papa Francisc l-a primit pe presedintele rus Vladimir Putin. Potrivit presei internationale, intrevederea este o dovada a imbunatatirii relatiei dintre Biserica.

Vladimir Putin a ajuns la Vatican, unde se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele rus Vladimir Putin a ajuns luni dupa-amiza la Vatican, unde efectueaza o vizita de stat, pentru prima sa intalnire cu Papa Francisc, transmite AFP.

VIDEO Vladimir Putin a ajuns la Vatican, unde se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele rus Vladimir Putin a ajuns luni dupa-amiza la Vatican, unde efectueaza o vizita de stat, pentru prima sa intalnire cu Papa Francisc, transmite AFP.

Vladimir Putin, in vizita la Vatican

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a sosit luni dupa-amiaza la Vatican, intr-o vizita oficiala de doua zile, urmand sa aiba prima intrevedere cu Papa Francisc. Cei doi oficiali vor discuta despre relatiile dintre catolici si ortodocsi, precum si ultimele evenimente din Orientul Mijlociu, relateaza AFP.

Surse: Premierul israelian va fi primit de Papa Francisc.

Seful guvernului israelian va fi primit in audienta la Roma de catre Papa Francisc pe 2 decembrie, a anuntat sambata agentia italiana de presa Ansa, citand surse bine informate de la Vatican, preluate de Mediafax. Va fi prima intalnire intre seful Guvernului israelian si Papa. Ei ar urma sa discute despre dosarul nuclear iranian si negocierile intre Israel si Palestina. Potrivit Mediafax, serviciile lui Netanyahu au anuntat initial aceasta intalnire cu Suvernaul Pontif pentru .

Premierul Israelului va fi primit in audienta la Papa Francisc

Premierul israelian va fi primit in audienta la Roma de catre Papa Francisc pe 2 decembrie, a anuntat sambata agentia italiana de presa Ansa, citand surse bine informate de la Vatican, relateaza AFP,.

Papa Francisc l-a primit in audienta pe seful FIFA, Joseph Blatter

Papa Francisc l-a primit vineri in audienta privata pe presedintele Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), Joseph Blatter, care a profitat de prilej pentru a vorbi despre fotbal cu suveranul pontif, scrie.

Angela Merkel vrea sa discute cu Vladimir Putin despre Parteneriatul Estic

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca ar dori sa discute cu presedintele rus Vladimir Putin despre relatiile cu vecinii Rusiei din randul fostelor republici sovietice.

Vladimir Putin: Uniunea Europeana este cea care ameninta si santajeaza Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca europenii sunt cei care folosesc amenintarile si santajul, ca raspuns la acuzatiile potrivit carora Rusia a exercitat presiuni pentru ca Ucraina sa.

Vladimir Putin: UE este cea care ameninta si santajeaza Ucraina, nu Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca europenii sunt cei care folosesc amenintarile si santajul, ca raspuns la acuzatiile potrivit carora Rusia a exercitat presiuni pentru ca Ucraina sa abandoneze acordul cu UE, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )