Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ai par alb? Iata ce nu stii despre sanatatea ta

Playtech Playtech,
Ai par alb? Iata ce nu stii despre sanatatea ta

Atunci cand incepe sa-ti creasca par alb, te gandesti pur si simplu ca ai imbatranit. in practica, situatia este semnificativ mai complicata decat atat, iar primele fire albe pot oglindi probleme mai grave ale organismului. in mod uzual, la majoritatea oamenilor, parul incepe sa albeasca in jurul varstei de 40-50 de ani. Fenomenul este inevitabil. continuă pe Playtech

Utile: Dieta omului sarac: slabesti sanatos 30 de kilograme in 6 luni; Deviatia de sept nazal: cauze, simptome, tratament; Ce ne spune parul alb despre sanatatea noastra.

Cum sa aranjezi o masa ca la carte si ce capcane trebuie sa eviti. Fiecare farfurie va fi dublata de o alta, care se asaza dedesubt, pentru. Reguli generale pentru sprancene ideale. Atunci cand te pensezi, de cele mai multe ori elimini firele mici, in plus. Sprancenele sunt mai.

Digi 24: Ce ne spune parul alb despre sanatatea noastra

Parul albeste odata cu inaintarea in varsta, e inevitabil. Se intampla in general pe la 40-50 de ani. Uneori, insa, mult mai devreme. De ce albim si cand sunt firele albe de par indiciul unor probleme de sanatate?.

Are voie un ordodox sa se inchine atunci cand trece pe langa o biserica catolica?

Invataturi corecte si invataturi gresite despre biserica si slujbele care se savirsesc in ea: Cum si cand se foloseste tarnoseala? Tarnoseala este o bucatica de panza imbibata in ceara topita lua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )