Libnet.ro
UNICEF

16:30

Parada militara, in centrul Pitestiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Parada militara, in centrul Pitestiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Dupa ani de pauza, duminica, 1 decembrie, cadre militare si civile din Garnizoana Pitesti, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta vor defila in Piata Vasile Milea, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Cum va fi sarbatorita Ziua Nationala in Hunedoara. De 1 Decembrie va fi deschis Oraselul lui Mos Craciun

Locuitorii municipiului Hunedoara sunt invitati sa petreaca in strada Ziua Nationala a Romaniei. De 1 Decembrie, autoritatile locale le-au pregatit hunedorenilor parade militare, focuri de artificii si un spectacol.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si ziua nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca ziua nationala si drapelul. 1 decembrie reprezinta pentru romanii, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si Ziua Nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca Ziua Nationala si drapelul. 1 Decembrie reprezinta pentru romani, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )