Libnet.ro
UNICEF

11:45

Paradise Papers: Lewis Hamilton s-a folosit de societati din paradisuri fiscale pentru a nu plati TVA pe avionul sau

Hotnews Hotnews,
 Paradise Papers: Lewis Hamilton s-a folosit de societati din paradisuri fiscale pentru a nu plati TVA pe avionul sau

Numele pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, cvadruplu campion mondial, apare in Paradise Papers, o investigatie a unui grup de institutii mass-media internationale cu privire la societati offshore folosite pentru evaziune fiscala, ce continua ancheta Panama Papers, informeaza lequipe. fr. continuă pe Hotnews

Operatiunile Glencore, examinate dupa scurgerea de informatii din dosarul Paradise Papers

Activitatile celui mai mare trader de marfuri pe plan global, Glencore, sunt examinate dupa o noua scurgere de informatii din dosarul Paradise Papers, o noua investigatie despre averile din paradisurile fiscale, potrivit Bloomberg.

Paradise Papers: Membru important al administratiei Trump, legaturi de afaceri cu familia lui Vladimir Putin (FOTO)

Paradise Papers, cea mai recenta scurgere de informatii ce ajuns pe mana jurnalistilor de investigatii scoate la iveala detalii incredibile despre legaturile dintre oamenii din jurul presedintelui american.

Paradise Papers: Rusia a finantat Facebook si Twitter prin intermediul unui asociat al ginerelui lui Donald Trump

Paradise Papers este numele celei mai recente scurgeri de informatii publicate incepand de duminica seara de jurnalistii de investigatie din intreaga lume. Acest nou scandal mediatic cuprinde nume.

Paradise Papers, o noua investigatie despre averile din paradisurile fiscale. Regina Elisabeta a II-a are o investitie in Insulele Cayman

O noua scurgere de informatii continua investigatia Panama Papers, peste 13 milioane de documente indicand legaturi dintre Rusia si miliardari din anturajul presedintelui american Donald Trump, afacerile secrete ale apropiatilor primului ministru Canadian, Justin Trudeau, interesele offshore ale reginei Angliei, dar si ale altor peste 120 politicieni din intreaga lume, scrie Rise Project.

Paradise Papers: un nou scandal zguduie Globul. Dezvaluiri despre averile elitei mondiale (VIDEO)

O noua frauda de proportii mondiale care rivalizeaza cu Panama Papers intra in atentia publicului de pe mapamond. Sunt implicate nume mari, de la regina Angliei pana la secretarul comertului al.

Care este firma de la care au plecat documentele ce au stat la baza dezvaluirilor din ancheta Paradise Papers

Reputatul cabinet de avocatura britanic Appleby este sursa a aproape 7 milioane de documente din cele 13,4 milioane ce dezvaluie pe unde si-au ascuns averile oameni de stat, regi, companii de top din intreaga lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )