Libnet.ro
UNICEF

13:00

Paradox: Barcelona are cele mai scumpe varfuri din lume si cele mai putine goluri marcate din ultimii sapte ani

Adevărul Adevărul,
Paradox: Barcelona are cele mai scumpe varfuri din lume si cele mai putine goluri marcate din ultimii sapte ani

Neymar, Messi si Luis Suarez formeaza o linie de atac incredibil de scumpa si de valoaroasa, dar Barcelona nu mai marcheaza atat de mult, in campionat, precum o facea in anii trecuti. continuă pe Adevărul

SONDAJ. Cele mai importante evenimente din 2014

20 ianuarie accident Apuseni 31 iulie inundatii Teleorman 29 iulie inundatii Gorj 16 decembrie accident elicopter SMURD Siutghiol 6 ianuarie condamnare Nastase 30 ianuari .

Ce s-a descoperit SUB unul din cele mai misterioase ORASE din Romania: Practic, este un alt ORAS

Lucrarile executate dupa cutremurul din 1977 pentru constructia noilor blocuri de locuinte au scos la iveala un altfel de Focsani. Unul subteran, cu catacombe lungi de sute de metri, folosite pentru a feri de.

Una din cele mai frumoase tinere din Romania, gasita moarta. Politistii spun ca decesul ei este SUSPECT

Fotomodelul Anca Roventa a ajuns pentru ultima data acasa. Sicriul cu trupul ei a fost depus la o biserica din Targu Jiu sub privirile indurerate ale rudelor si apropiatilor. Tanara s-a stins misterios,.

Top 12 cele mai potrivite destinatii pentru vacanta de Craciun!

De la arhicunoscuta Finlanda sau aglomeratul New York si pana la Nuremberg Germania) ori Barcelona Spania), iata care sunt cele mai potrivite destinatii din lume pentru vacanta de Craciun! .

Virusul Ebola a facut peste 6.900 de victime, cele mai multe in vestul Africii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat un nou bilant al deceselor cauzate de virusul Ebola. Peste 6. 900 de persoane au fost rapuse de virusul febrei hemoragice, cele mai multe provenind din vestul Africii, atentioneaza expertii.

Seful Consiliului de Securitate al Ucrainei: Trebuie sa formam una din cele mai PUTERNICE ARMATE europene

Oleksandr Turcinov, care si-a asumat functia de sef al Consiliului National de Securitate si Consiliului de Aparare al Ucrainei, a explicat ca Ucraina trebuie sa creeze una dintre cele mai puternice armate din.

Cele mai vandute carti din 2014. Titluri semnate de Lucian Boia, Mihaela Radulescu si Paulo Coelho, in topurile editurilor

Volume semnate de Lucian Boia, de Paulo Coelho si de Mihaela Radulescu se afla in topurile de vanzari din anul acesta ale marilor edituri din Romania.

VIDEO Cele mai vizionate trailere ale anului: drama erotica Fifty Shades of Grey domina clasamentul

Unul dintre cele mai asteptate filme, drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey ocupa primul loc in topul celor mai vizionate trailere ale anului 2014, cu 93 de milioane de vizualizari, scrie The Hollywood Reporter.

Sophia are cel mai ciudat brad de Craciun! Este facut din 10 kilometri de lana organica!

Sophia este, anul acesta, mandra posesoare a celui mai ciudat brad de Craciun! Ineditul ornament este confectionat din nu mai putin de 10 kilometri de lana organica! Iata cum este posibil! .

Utile: Campania de depistare precoce a cancerului de col uterin. Cine poate beneficia de ea?; Mituri si adevaruri despre medicatia copiilor. Care sunt cele mai raspandite mituri cu privire la medicatia copiilor si care sunt informatiile corecte pe care t

La cat timp dupa ce ai baut poti sa te urci la volan? Alcoolul si sofatul nu fac casa buna. Dovada sunt numeroasele accidente rutiere produse din cauza consumului de bauturi alcoolice. Daca insa bei cu cap, te poti urca la volan dupa o anumita . Boli grave, care pot fi descoperite la dentist. Vizita la stomatolog nu iti asigura doar o dantura sanatoasa, ci te poate ajuta sa descoperi la timp boli grave. Vezi care sunt cele mai comune afectiuni care pot fi diagnosticate de .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )