Libnet.ro
UNICEF

09:30

Paradoxurile puterii.Cum a devenit Stalin unul dintre cei mai brutali criminali din istorie

Adevărul Adevărul,
Paradoxurile puterii.Cum a devenit Stalin unul dintre cei mai brutali criminali din istorie

Cum a devenit Stalin. Stalin? Sau, mai precis: Cum a devenit Iosif Vissarionovici Djugasvili nepot de serbi, fiul unei spalatorese si al unui cizmar semianalfabet Generalissimo Stalin, unul dintre cei mai brutali criminali din istorie?. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai tineri scriitori, Augustin Cupsa, isi schimba optica si trece de la zona fantastica la realismul psihologic

Sambata, 25 octombrie, incdepand cu ora 18. 00, unul dintre cei mai talentati autori ai tinerei generatii, Augustin Cupsa, va fi protagonistul unei seri de lectura la Libraria Donaris din Galati. Discutiile se vor axa in jurul celui mai nou volum Marile bucurii si marile tristeti.

Scandal la Petrolul. Suporterii vor fi audiati la Politie. Unul dintre liderii galeriei a ajuns la spital

Este scandal la Petrolul. Unul dintre liderii galeriei a ajuns la spital dupa ce a suferit un preinfarct cand a aflat ca va fi audiat de politie luni. Oamenii legii au trimis mai multe citatii in urma incidentelor produse de galerie. Suporterii sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de distrugere, dar si de scandari xenofobe.

Surse: Unul dintre autorii atacurile de la Ottawa este militant islamist

Unul dintre autorii atacurilor armate din Ottawa purta val islamic, ceea ce sugereaza ca este vorba de un complot terorist islamist, probabil al gruparii Stat Islamic in Irak si Levant, afirma surse din cadrul.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai scumpi fotografi de nunti din Romania pierde 84% din venituri pentru ca refuza sa mai lucreze sambata, din motive religioase

Plasat intr-un top neoficial in primii 15 fotografi de nunti din Romania si cunoscut in tara si in strainatate, Sergio Malik, bySergio, cum il stiu fanii, refuza sa mai faca poze la nunti sambata. Motivul este unul religios, iar cum majoritatea nuntilor sunt sambata, fotograful, ale carui tarife pornesc de la 2. 000 de euro, sustine ca asta inseamna o pierdere de 84 la suta din venituri.

Un accident rutier s-a produs pe Autostrada 1, intre Sebes si Sibiu. Unul dintre soferi a murit, iar altul a fost ranit

Grav accident pe Autostrada 1, intre Sebes si Sibiu, in care au fost implicate doua tiruri. Pentru soferul unuia dintre ele impactul a fost fatal, iar celalalt a fost ranit. in urma accidentului, politistii au.

Google a pus pe Street View regatul himalayan Bhutan, unul dintre cele mai misterioase locuri din lume

Google a pus pe serviciul Street View regatul Bhutan din Himalaya, una dintre tarile unde e cel mai greu de ajuns. Proiectul a inceput in martie 2013 si masinile au parcurs 3. 000 km de drumuri. Bhutan are o suprafata de sase ori mai mica decat Romania, iar populatia este de 700.

Cinci dintre cei opt indici BVB deschid in scadere

Cinci dintre principalii indici bursieri de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de astazi.

Sapte dintre cei opt indici BVB deschid in crestere

Sapte dintre principalii indici bursieri de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )