Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este Valentina Dinca si cum arata FOTO

Playtech Playtech,
Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este Valentina Dinca si cum arata FOTO

Inainte de a avea o relatie cu colega sa de paltou, la acea vreme, s-a iubit cu o alta femeie, pe nume Valentina Dinca. Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea. Cine este si cum arata? a parasit-o pe Valentina Dinca pentru Gabriela Cristea Daca pe plan profesional s-a mutat de . continuă pe Playtech

IMAGINI SOC! iNFURIATA LA CULME, Gabriela Cristea a luat ARMA in mana si a inceput sa traga! N-o credea nimeni in stare de asa ceva! (Galerie FOTO)

Prezentatoarea Gabriela Cristea si-a suprins toti fanii cu o ipostaza inedita. VEZI AICI GALERIA FOTO Sotul vedetei, , nu are o pasiune numai pentru muzica, ci si pentru arme, asa ca si.

N-A MAI SUPORTAT! Gabriela Cristea a luat PISTOLUL si si-a facut dreptate singura! IMAGINI GREU DE PRIVIT (Galerie FOTO)

Prezentatoarea Gabriela Cristea si-a suprins toti fanii cu o ipostaza inedita. VEZI AICI GALERIA FOTO Sotul vedetei, , nu are o pasiune numai pentru muzica, ci si pentru arme, asa ca si.

HOPA! Gabriela Cristea, veste BOMBA despre NOUA SARCINA, chiar inainte de Craciun: A venit momentul... (GALERIE FOTO)

Gabriela Cristea trece printr-una din cele mai feicite perioade din viata ei, alaturi de , sotul ei, si de cele doua fetite. VEZI AICI GALERIA FOTO Deoarece au tot existat speculatii cu privire.

Madalin Ionescu si Gabriela Cristea, dezvaluiri socante despre perioada cand lucrau la Kanal D. Si acum se chinuie cu problemele de sanatate

Prezentatorii de televiziune Madalin Ionescu si Gabriela Cristea au facut dezvaluiri socante despre perioada cand lucrau la Kanal D. Cei doi se chinuie si acum cu problemele de sanatate. Madalin Ionescu si Gabriela Cristea, dezvaluiri socante despre perioada cand lucrau la Kanal D Madalin Ionescu a povestit, in emisiunea pe care o realizeaza pe Facebook, .

MARTURISIRI SOCANTE! Gabriela Cristea, DIAGNOSTICATA cu o boala NECRUTATOARE! Duce o lupta CUMPLITA pentru supravietuire

Gabriela Cristea a plecat de la Kanal D, insamomentele grele pe care le-a trait si-au lasat amprenta atat pe starea ei psihica cat si fizica.

Cine este fostul sot al Catalinei Grama. Jojo s-a luptat ani intregi prin instante. Iata ce bani trebuie sa ii dea Ionut

Desi pare ca Jojo mereu a trait povesti frumoase de iubire, soarele nu a fost mereu pe strada ei. Catalina Grama s-a luptat ani de zile cu fostul sot in instanta pentru drepturile ei. Cati bani a trebuit sa-i dea tatalui copilului ei? Cine este fostul sot al Catalinei Grama? Catalina Grama nu a avut .

Cine este barbatul pe care Lidia Buble l-a parasit pentru Razvan Simion. Cu ce se ocupa fostul rival al prezentatorului de la Antena 1

Barbatul pe care Lidia Buble l-a parasit inainte de a fi cu Razvan Simion nu a dorit vreodata sa faca prea multe comentarii legate de modul in care s-au incheiat lucrurile intre ei. in prezent, cantareata nu pare sa isi mai aminteasca c-ar mai fi fost si cu altcineva in afara de prezentatorul matinalului de .

Cine este si cum arata tatal Deliei Matache. Ce spune artista despre faptul ca barbatul a ales sa stea departe de ea

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, insa putini stiu povestea vietii sale si de ce a ales tatal ei sa urmeze calea Domnului. Ce s-a intamplat in urma cu mai bine de zece ani in familia ei si ce parere are solista despre credinta? Cine este si cum arata .

Bianca Rus a divortat oficial. Cine este Antonio Luigi Gottschling, barbatul care a terorizat-o

Cosmarul Biancai Rus a luat sfarsit! Cunoscuta cantareata de muzica de petrecere a divortat oficial de barbatul care a terorizat-o in ultimul an de zile. Cine este fostul sot al solistei si cum a decurs casnicia lor? Bianca Rus a divortat oficial! Bianca este de azi o femeie libera! Cantareata nu mai este casatorita cu .

Cine este sotia lui Gelu Voican Voiculescu. Georgiana are 37 de ani si a aparut cu el in public

Gelu Voican Voiculescu, judecat impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, a socat opinia publica dupa ce a aparticipat sambata si duminica la ceremomeniile publice de comemorare a Revolutiei din 1989. Atat sambata, cat si duminica, acesta a participat insotit de sotia sa, pe nume Georgiana Arsene. Iata cine este Georgiana Arsene, sotia lui Gelu Voican Voiculescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )