Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Dacia a vandut anul trecut 100. 000 de unitati pe piata franceza, inregistrand un recul de 5% fata de 2014, arata datele organizatiei franceze CCFA. Vanzarile de masini noi in Franta au avansat cu 6%, Hyundai si MINI avand cele mai mari cresteri procentuale. Grupurile auto franceze au 57% din piata totala, iar grupul Volkswagen - implicat in uriasul scandal al emisiilor - are 12%.

Managerul care nu se fereste sa mearga in costum pe bicicleta: Emigratia, cea mai mare problema de retentie

Andrew Peirson este managing director al JLL pe Romania si sud-estul Europei din aprilie, anterior el ocupandu-se de businessul companiei in regiune din biroul companiei din Serbia.

Avertizare meteo: Precipitatii mixte si polei, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) avertizeaza ca in noaptea de marti spre miercuri, incepand cu ora 04. 00, se vor inregistra precipitatii mixte si polei, care vor dura pana miercuri, la ora 22.

La pranz cu managerul care nu se fereste sa mearga in costum pe bicicleta: Emigratia, cea mai mare problema de retentie

L-am intalnit pe Andrew Pierson la pranz in restaurantul Trattoria Buongiorno si timp de aproape doua ore am discutat despre pozitionarea Romania ca o capitala in Europa de sud-est, fenomenul emigrarii din Romania, dar si despre parcuri, trafic si.

Avertizare meteo: Codul galben de NINSOARE se prelungeste in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o noua avertizare meteo de ninsoare, precipitatii mixte si depuneri de polei, ce va intra in vigoare luni, la ora 18. 00 si va fi valabila pana marti, la ora 12.

Hyundai si Kia se asteapta in 2016 la cea mai slaba crestere a vanzarilor din ultimul deceniu

Cel mai mare constructor auto sud-coreean, Hyundai Motor, si subsidiara sa, Kia Motors Corp. , au estimat, luni, ca in 2016 vanzarile lor combinate vor inregistra cea mai slaba crestere din ultimul deceniu, pe fondul reducerii cererii pe piata din China si a aprecierii monedei sud-coreene, relateaza AFP.

Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai caldurosi ani din aceasta tara, a anuntat joi Agentia americana pentru monitorizarea oceanelor si atmosferei NOAA), citata de AFP.

Bibila pierduta, cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman

Cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman, este romanul Biblia pierduta, de Igor Bergler, care s-a vandut in aproape 51. 000 de exemplare in patru luni de la lansare.

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )