Libnet.ro
UNICEF

01:06

Parc de joaca pentru copii, inaugurat in Cetatea Alba Iulia dupa o investitie de 40.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Parc de joaca pentru copii, inaugurat in Cetatea Alba Iulia dupa o investitie de 40.000 de euro

La Alba Iulia a fost inaugurat vineri unul dintre cele mai mari parcuri de joaca pentru copii,, investitie in valoare de aproximativ 40. 000 de euro. Parcul de joaca Regina Maria revine in Cetate, dupa transferul componentelor din santul cetatii in zona Portii a V-a. continuă pe Adevărul

Tariceanu incheie campania acolo unde a inceput-o Ponta: la Pavilionul Mercur de langa Alba Iulia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a ales sa organizeze la Alba Iulia evenimentul public de final al campaniei proprii pentru alegerile prezindentiale. intalnirea cu sustinatori din 13 judete va avea loc la sala de evenimente unde si-a inceput, practic, campania premierul Victor Ponta.

De ce nu este incompatibil Klaus Iohannis. Motivarea magistratilor de la Curtea de Apel Alba Iulia

Dosarul de incompatibilitate al candidatului ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, reprezinta una dintre principalele teme de campanie electorala. Primarul municipiului Sibiu este acuzat de ANI ca a reprezentat ilegal autoritatea locala in adunarile generale ale actionarilor de la doua societati comerciale. Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI si a dat castig de cauza primarului Johannis.

12 locuri de joaca pentru copii, desfiintate de municipalitate

12 locuri de joaca din Targoviste vor casate. Asta au hotarat consilierii locali. Decizia are la baza motivatia ca aceste locuri de joaca se afla in cartierele unde se executa lucrari de reamenajare urbana cu fonduri europene nerambursabile: Micro VI, Aleea Trandafirilor, CFR, Micro XI si Micro XII.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )