Libnet.ro
UNICEF

16:30

Parchetul General, acuzatii grave in dosarul 10 august: Ordinul de evacuare a fost nelegal. Sefii Jandarmeriei ar fi falsificat actele oficiale

Adevărul Adevărul,
Parchetul General, acuzatii grave in dosarul 10 august: Ordinul de evacuare a fost nelegal. Sefii Jandarmeriei ar fi falsificat actele oficiale

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, invinuirea sefilor Jandarmeriei Romane si a secretarului de stat Mihai Chirica, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. Procurorii spun ca ordinul de interventie nu a fost legal, precizand ca cel care a coordonat interventia a intervenit pentru falsifivarea orei la care s-a semnat actul. continuă pe Adevărul

Parchetul General, acuzatii grave in dosarul 10 august: Ordinul de evacuare a fost ilegal. Sefii Jandarmeriei ar fi falsificat actele oficiale

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, invinuirea sefilor Jandarmeriei Romane si a secretarului de stat Mihai Chirica, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. Procurorii spun ca ordinul de interventie nu a fost legal, precizand ca cel care a coordonat interventia a intervenit pentru falsifivarea orei la care s-a semnat actul.

Parchetul General, in dosarul 10 august: Ordinul de interventie al fortelor de ordine a fost nelegal

Procurorii militari ce instrumenteaza dosarul 10 august au ajuns la concluzia ca ordinul de evacuare in forta a protestatarilor din Piata Victoriei a fost unul nelegal, ce a dus la acte de violenta nejustificata, inclusiv asupra copiilor.

Procurorii militari, despre protestul din 10 august: Ordinul de interventie pentru evacuarea Pietei Victoriei a fost dat cu incalcarea dispozitiilor legale

Ordinul de interventie pentru evacuarea Pietei Victoriei, la protestul din 10 august, emis de Laurentiu Cazan, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, a fost dat cu.

Parchetul General: Sefii din Jandarmerie si un secretar de stat din MAI, suspecti n dosarul violentelor din 10 august / Ordinul de interventie, emis cu ncalcarea legii / Acte de violenta nejustificate, inclusiv mpotriva copiilor

Procurorii militari din cadrul Parchetul General au dispus in cauza privind evenimentele violente din zilele de 10 si 11 august 2018 produse cu ocazia mitingului organizat in zona Piata Victoriei din Bucuresti, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de trei sefi din Jandarmerie si fata de un secretar de stat din MAI, informeaza Ministerul Public.

Sefi din Jandarmerie, cercetati de Parchetul General pentru violentele de la protestele din 10 august

Sefi din Jandarmerie si un secretar de stat din Ministerul de Interne au fost citati, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunostinta ca au calitatea de suspect in dosarul privind protestul din.

Sefii din Jandarmerie, pusi sub acuzare pentru violentele de la protestul din 10 august

Sefii din Jandamerie si cei care au coordonat interventia din 10 august de la protestul diasporei sunt pusi sub urmarire penala. Acestia sunt chemati la Parchetul General pentru prezentarea acuzatiilor ce li se aduc in acest caz.

Manda: Surse imi spun ca maine cei din conducerea Jandarmeriei vor fi pusi sub acuzare sau vor fi facuti suspecti in legatura cu evenimentele din 10 august

Presedintele Comisiei de control al SRI, social-democratul Claudiu Manda, a declarat, marti, la Antena 3, citand informatii primite pe surse, ca miercuri cei din conducerea Jandarmeriei vor fi pusi sub acuzare sau vor fi facuti suspecti in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General

Procurorii de la Parchetul General au inceput sa puna primele persoane sub urmarire penale in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Astfel, conducerea Jandameriei Romaniei si un.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General (VIDEO)

UPDATE:Primul care a sosit la Parchetul General a fost seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile. Acesta era adjunct la momentul violentelor din 10 august, dar a facut rocada cu Sebastian Cucos.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General. Acestia au ajuns in huiduielile protestatarilor (VIDEO)

UPDATE:Au aparut si primele tensiuni la Parchetul General! Mai multi protestatari s-au adunat in fata institutiei si au huiduit atat iesirea din Parchet a lui Ionut Sindilie, cat si venirea lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )