Libnet.ro
UNICEF

10:45

Parchetul General a anuntat desecretizarea protocolului secret incheiat cu SRI

B1 B1,
Parchetul General a anuntat desecretizarea protocolului secret incheiat cu SRI

Ministerul Public a anuntat marti seara ca in urma analizei facute privind aspectele legale ale procedurii de descretizare a protocolului secret incheiat in 2009 intre Parchetul de pe langa inalta. continuă pe B1

Ministerul Public si-a dat acordul pentru desecretizarea protocolului incheiat intre Parchet si SRI

Ministerul Public a transmis, astazi, ca sunt indeplinite toate conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru ca protocolul incheiat intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii SRI) sa poata fi declasificat.

Claudiu Manda: SRI a fost de acord cu desecretizarea protocolului pe care l are cu Parchetul General

Presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat marti ca a avut o discutie cu directorul SRI, Eduard Hellvig, si ca toate articolele din protocolul SRI-Parchetul General pot fi declasificate. De asemenea, Manda a anuntat ca viitoarea audiere a lui Florian Coldea in Comisia de control a SRI a fost programata pentru joi, 5 aprilie, ora 11.

Parchetul General considera ca protoculul de cooperare incheiat cu SRI poate fi declasificat

Parchetul General a anuntat ca sunt indeplinite conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru declasificarea protocolului de cooperare in domeniul securitatii nationale incheiat in anul 2009 cu Serviciul Roman de Informatii.

Claudiu Manda: Protocolul intre Parchetul General si SRI poate sa fie declasificat si facut public

Protocolul incheiat intre Parchetul General si SRI va fi declasificat si prezentat in spatiul public.

Parchetul General: Sunt ndeplinite conditiile prevazute de legislatia n vigoare pentru declasificarea protocolului incheiat cu SRI

Ministerul Public a anuntat marti seara ca a fost finalizata analiza aspectelor legale privind procedura de desecretizare a protocolului de cooperare intre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii si ca sunt indeplinite conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru declasificarea documentului.

Cazul Mircea Negulescu: Un cunoscut jurnalist este audiat la Parchetul General

Jurnalistul Catalin Stavri de la ziarul Incomod este audiat marti la sediul Parchetului General in cazul fostilui procuror Mircea Negulescu, informeaza Stiripesurse. ro. Stravri este chemat sa dea.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )