Libnet.ro
UNICEF

07:30

PARCHETUL GENERAL: Aproximativ 1.180 de martori, audiati in dosarul violentelor din 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARCHETUL GENERAL: Aproximativ 1.180 de martori, audiati in dosarul violentelor din 10 august

Parchetul General a anuntat, astazi, care este stadiul dosarului deschis dupa protestul din 10 august, precizand ca au fost audiati aproximativ 1. 180 de martori, fiind 560 de persoane vatamate. continuă pe Ziarul Bursa

Aproximativ 1.180 de martori, audiati in dosarul protestului din 10 august. Ce cauta procurorii

Pana in prezent au fost audiate aproximativ 1. 180 de martori si 560 de persoane vatamate si parti civile in dosarul protestului din 10 august, anunta Agerpres, care citeaza Parchetul de pe langa inalta.

Parchetul General, despre dosarul violentelor din 10 august: Este in curs de efectuare expertiza fizico-chimica asupra substantelor cu efect iritant lacrimogen folosite

Parchetul General a anuntat, luni, care este stadiul dosarului deschis dupa protestul din 10 august, precizand ca au fost audiati aproximativ 1. 180 de martori, fiind 560 de persoane vatamate. in plus, s-au.

Aproape 2.000 de martori audiati si 560 de parti vatamate in dosarul in care sunt anchetate violentele de la mitingul diasporei

Parchetul General a transmis ca in dosarul ce vizeaza interventia in forta din 10 august a Jandarmeriei figureaza 560 de persoane vatamate/ parti civile ce au depus acte medicale cu privire la vatamarile suferite si ca 1. 180 de persoane au fost audiate in calitate de martori. Potrivit anchetatorilor, sefii Jandarmeriei si secretarul de stat din MAI sunt in continuare sub urmarire penala.

Aproape 1.700 de persoane au fost audiate n dosarul violentelor din 10 august / Este n curs o expertiza privind substantele lacrimogene folosite de jandarmi

Procurorii militari care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei au audiat pana acum aproape 1. 200 de martori, 560 de victime si au vizionat imaginile din timpul evenimentelor. De asemenea, au fost declasificate o parte din documentele intocmite de structurile cu atributii si este in curs o expertiza fizico-chimica privind substantele iritante lacrimogene folosite de jandarmi, a anuntat luni Parchetul General.

Viceprimarul Capitalei, dupa audierile de la Parchetul General: Fac plangere penala ministrului Sanatatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns la Parchet unde va fi audiat la Parchetul General dupa ce a recunoscut ca a mintit la audierile din dosarul in care sunt anchetate violentele din 10.

SCANDAL la Parchetul General! Fostul deputat Vlad Cosma, amenintat de Marian Ceausescu: O sa stai capra la puscarie

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune noi probe in dosarul deschis in cazul procurorilor de la DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea Negulescu. Cosma ii acuza pe cei.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns la Parchet unde va fi audiat la Parchetul General dupa ce a recunoscut ca a mintit la audierile din dosarul in care sunt anchetate violentele din 10.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ar putea fi audiat la Parchetul General n legatura cu protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ar putea fi audiat, luni dimineata, la Parchetul General in legatura cu afirmatiile sale privind protestul din 10 august 2018, dupa ce a spus ca a mintit cand a dat declaratii in fata anchetatorilor, transmite Agerpres.

UPDATE Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General n legatura cu protestul din 10 august: Adevarul l vor stabili procurorii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a ajuns, luni, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat in legatura cu declaratiile sale privind protestul din 10 august 2018, potrivit carora ca ar fi mintit cand a dat declaratii despre ancheta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )