Libnet.ro
UNICEF

11:30

Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem dupa o plangere depusa de Vlad Cosma

B1 B1,
Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem dupa o plangere depusa de Vlad Cosma

Procurorii de la Parchetul General au inceput urmarirea penala in rem intr-un dosar in care Vlad Cosma a depus, vineri, o plangere penala la Parchetul General, informeaza B1 TV. Plangerea este indrepta. continuă pe B1

Sebastian Ghita sustine ca denuntatorul din dosarul sau nu exista: Acel cetatean Serghei Petrus nu exista. E un fals. Nu au scapare cei de la Parchetul General!

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia, a declarat, luni seara, intr-o interventie la Romania TV, ca seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, s-a autoincriminat, de fapt, in conferinta de presa sustinuta luni. El a sustinut ca denuntul din dosarul sau este un fals si ca a inceput proceduri pentru a le prezenta judecatorilor sarbi adevarul despre acele probe fabricate, pe baza carora a primit mandat de arestare si cerere de extradare.

Sebastian Ghita cere arestarea Laurei Codruta Kovesi: Nu au scapare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghitacere arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si il avertizeaza pe procurorul general Augustin Lazar. Daca nu face aceasta miscare, este complice cu sefa DNA. Mai mult, fostul deputat.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )