Libnet.ro
UNICEF

08:00

Parchetul General isi prezinta azi bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Parchetul General isi prezinta azi bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Parchetul General isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, in prezenta presedintelui Kl. continuă pe România Liberă

Ministerul Public isi prezinta astazi bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Ministerul Public isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. La precedentul bilant al institutiei, seful statului a laudat activitatea Ministerului Public in anul 2016, afirmand ca a contribuit la restabilirea increderii cetatenilor in justitie, dar a atras atentia ca procurorii trebuie sa ramana loiali normei potrivit careia nimeni nu este mai presus de lege si trebuie sa respecte libertatile si drepturile cetatenilor. Tot atunci, presedintele spunea ca asteapta, ca si societatea romaneasca, finalizarea anchetelor privind Revolutia si Mineriada, asa cum scrie la carte: prin decizii clare si cat mai rapide, temeinice si legale. Saptamana trecuta, la bilantul DNA, Iohannis a subliniat ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului si ca integritatea magistratilor trebuie sa ramana standard de referinta pentru societate, potrivit news. ro.

LIVE VIDEO TEXT Augustin Lazar: Peste 10.000 de inculpati in 2017 pentru conducerea masinilor sub influenta alcoolului. Foarte multi copii au fost victime ale violentei parintilor / Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii

Parchetul General isi prezinta miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar sustin discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Urmariti transmisia LIVE VIDEO TEXT.

Ministerul Public isi PREZINTA bilantul pe 2017

Ministerul Public isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis a laudat activitatea Ministerului Public, la precedentul bilant al.

Ministerul Public isi prezinta bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Iohannis. Cate dosare au rezolvat procurorii anul trecut

Procurorul general Augustin Lazar prezinta la Cercul Militar din Capitala, raportul de activitate al Ministerului Public pe anul 2017. La eveniment sunt prezenti, printre altii, Klaus Iohannis si Laura Codruta.

Vlad Cosma, la Parchetul General, unde a depus noi probe: Dorinta nu a fost sa generam un scandal. Sunt si alte lucruri pe care nu le-am prezentat public

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, pentru a depune noi documente in cazul plangerii depuse impotriva fostului procuror Mircea Negulescu si a altor trei magistrati din DNA Ploiesti.

Vlad Cosma a depus noi probe la Parchetul General: Nu am vrut scandal. Oameni nevinovati ar putea fi condamnati in baza unor probe false

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, pentru a depune noi documente in cazul plangerii depuse impotriva fostului procuror Mircea Negulescu si a altor trei magistrati din DNA Ploiesti.

Tudorel Toader ii raspunde Presedintelui, dupa mesajul dur transmis de acesta la Parchetul General

Ministrul Justitiei ii raspunde presedintelui Iohannis, intr-o postare pe contul personal de Facebook, dupa mesajul dur transmis de acesta in timpul bilantului de la Parchetul General. Pentru corecta.

Familia Cosma s-a dezlantuit la Parchetul General: Nu poti face aceasta cerere de arestare. Sunt probe FALSE

Vlad si Andreea Cosma s-au dezlantuit, miercuri, la Parchetul General. Cei doi s-au prezentat la sediul institutiei pentru a depunde noi documente in dosarul care ii vizeaza. Indiferent de culoare, etnie, re.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat in judecata Parchetul General

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat in judecata Parchetul General si pe conducatorul institutiei, Augustin Lazar. Ciutacu solicita daune morale de 100. 000 de euro dupa ce a fost chemat la audieri la Parchet si,.

Vlad Cosma, la Parchetul General, unde a depus noi probe: Dorinta nu a fost sa generam un scandal

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, prezent miercuri la Parchetul instantei supreme, unde sustine ca a depus noi probe in sprijinul marturiilor pe care le face in fata procurorilor cu privire la modul in care se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )