Libnet.ro
UNICEF

07:30

Parchetul General a preluat dosarul privind tragedia din Retezat (VIDEO)

B1 B1,
Parchetul General a preluat dosarul privind tragedia din Retezat (VIDEO)

Parchetul General a preluat dosarul privind moartea celor doi copii alpinisti in avalansa din Muntii Retezat, informeaza Digi24. Este un caz complex si avem procurori specializati. Presupune. continuă pe B1

Parchetul General a preluat dosarul privind tragedia din Retezat

Parchetul General a preluat dosarul privind moartea celor doi copii alpinisti in avalansa din Muntii Retezat, informeaza Digi24. Este un caz complex si avem procurori specializati. Presupune.

Serban Huidu, reactie dupa tragedia din Retezat: Putem sa invatam sa respectam regulile. Azi am ajuns pe un drum inchis, bariera coborata. Vreti sa stiti cati destepti de soferi o ocoleau? Toti guralivii de pe Facebook!

Serban Huidu a reactionat dupa tragedia din Retezat, in care au murit doi copii minune ai alpinismului romanesc. intr-o postare pe Facebook, acesta a scris ca, din respect pentru drama.

Noi informatii despre tragedia din Retezat, in urma careia doi adolescenti si-au pierdut viata

Tragedia din Muntii Retezat a socat o tara intreaga si a provocat reactii puternice din partea tuturor. Avalansa a provocat moartea a doi adolescenti, Dor Geta Popescu, de 12 ani, si Erik Gulacsi, de 13.

Medic, despre tragedia din Retezat: Castile de protectie ar fi putut schimba soarta alpinistilor Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

Cei doi minori alpinisti care au murit in avalansa din Retezat, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, nu purtau casti de protectie in momentul tragediei, un detaliu care le-ar fi putut schimba situatia, su.

Marturia salvatorului care a ajuns la tragedia din Retezat: Erau raniti, erau debusolati, nu aveau simtul orientarii. Au luat-o pe drumul interzis

Marturie socanta a unuia dintre primii salvatori care au ajuns la locul tragediei din Retezat. Catalin Berenghi povesteste momentele in care a auzit strigatele de disperare ale oamenilor loviti de.

Parchetul General preia dosarul mortii jurnalistei de la PRO TV

Parchetul General preia ancheta in dosarul mortii jurnalistei Oana Dicu de la ProTV. Aceasta si-a pierdut viata in urma cu un an intr-un cumplit accident petrecut in zona podului Baneasa, la.

Parchetul General deschide ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dosarul deschis de Parchet blocheaza comisia parlamentara de ancheta

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) anunta ca a deschis un dosar penal cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca urmare a informatiilor facute publice de catre jurnalistul Dan Andronic. Potrivit PICCJ, cercetarile sunt efectuate in rem si vizeaza infractiunile de abuz in serviciu si de falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Inceperea acestei investigatii de catre Parchet face inutila comisia parlamentara ce isi propunea anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009, intrucat, potrivit procedurilor legale, deschiderea unui dosar penal blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop.

Alpinistul Zsolt Torok, despre tragedia din Retezat: E eroare umana, muntele nu isi ia tributul

Cunoscutul alpinist aradean Zsolt Torok a comentat tragedia produsa in Retezat, unde doi adolescenti si-au pierdut viata din cauza unei avalanse, aratand ca in astfel de cazuri se poate vorbi de eroare umana, scrie News. ro. Alpinistul, care o cunoastea pe fata decedata, cere presei sa nu creeze o psihoza generala, aratand ca muntele nu este ucigas, nu isi ia tributul.

Reactii vehemente dupa tragedia din Retezat. Zoso: E o poveste clasica de bagat capul in gura leului de prea multe ori. Ta-su trebuia sa se opreasca la primul record al copilului

Avalansa din muntii Retezat, in urma careia si-au pierdut viata Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, de 13 si 12 ani, aplinisti cu numeroase recorduri mondiale si europene in palmares a impresionat o t.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )