Libnet.ro
UNICEF

08:15

Parchetul General verifica dosarele penale in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan

Adevărul Adevărul,
Parchetul General verifica dosarele penale in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan

Parchetul General face verificari privind ancheta efectuata in dosarele in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Potrivit unor surse judiciare, exista trei dosare penale in care consilierul este vizat pentru inselaciune, ultraj si abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Parchetul General verifica dosarele penale ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan

Ancheta extinsa in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul General, potrivit Digi 24.

Cazul politistului acuzat de pedofilie: Parchetul General va verifica daca Sectia 18 l-a ajutat in 2016, cand a fost acuzat de agresiune sexuala

Parchetul General anunta vineri ca a extins cercetarile in dosarul politistului acuzat de pedofilie, procurorii urmand sa verifice cum a anchetat Sectia 18 acuzatia de agresiune sexuala la adresa lui Eugen Stan. Astfel procurorii parchetului General au decis extinderea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizare a faptuitorului.

LOVITURA a Parchetului General in DOSARELE PENALE ale CONSILIERULUI lui CARMEN DAN

Ancheta in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a fost extinsa. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul.

Carmen Dan, audiata la Parchetul General in dosarul Microfonul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiata in legatura cu dispozitivul de inregistrare pe care a afirmat ca l-a gasit in locuinta sa, anunta Agerpres. La intrarea in sediul Parchetului, Carmen Dan a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

Microfonul din priza ministrului: Carmen Dan, audiata la Parchetul General. Cum a raspuns cand a fost intrebata daca demisioneaza (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la Parchetul General, Carmen Dan a raspuns jurnalistilor care au intrebat daca va demisiona in urma afirmatiilor facute de catre Mihai Tudose care a anuntat miercuri seara.

Petre Toba, dupa audierea la Parchetul General: Nu pot spune ca am avut o relatie cu domnul Sebastian Ghita, au fost cateva intalniri

Update: Dupa audierea de la Parchetul General, Petre Toba a oferit declaratii presei. Am fost citat in calitate de martor si am fost propus de catre Dosaru Viorel privind faptul ca in.

Fostul ministru Petre Toba, audiat la Parchetul General intr-un dosar al lui Sebastian Ghita

Fostul ministru de Interne si fost sef al Politiei Romane, Petre Toba, s-a prezentat vineri dimineata in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar al fo.

Carmen Dan, audiata la Parchetul General in dosarul deschis dupa ce a gasit un microfon in locuinta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este la Parchetul General, acolo unde este audiata in dosarul deschis dupa ce aceasta a gasit un microfon in locuinta sa. Ministrul nu a facut nicio declaratie.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la Parchetul General pentru audieri in dosarul Microfonul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit joi dimineata la Parchetul General, unde va fi audiata in dosarul Microfonul. Sefa de la MAI nu a facut declaratii la intrarea la Parchet. Stire.

Microfonul din priza ministrului: Carmen Dan, audiata la Parchetul General (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa plangerea depusa chiar de aceasta privind un microfon pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )