Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul ICCJ claseaza dosarul privind posibile fapte de coruptie vizandu-l pe Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Parchetul ICCJ claseaza dosarul privind posibile fapte de coruptie vizandu-l pe Victor Ponta

Procurorii instantei supreme au decis clasarea dosarului care vizeaza fapte de evaziune fiscala ce ar fi fost comise de Victor Ponta si de alte persoane si care era desprins din cauza Turceni - Rovinari. continuă pe Adevărul

DNA claseaza dosarul lui Badalau si Tutuianu

DNA claseaza dosarul liderilor PSD Adrian Tutuianu si Nicolae Badalau. Cei doi au fost audiati intr-o speta acre vizua construirea drumului care leaga Gaesti de autostrada A1. Tutuianu ar fi cerut Co.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri. Decizia nu este definitiva.

Parchetul General claseaza un dosar care il viza pe Victor Ponta

Parchetul General a decis sa claseze un dosar in care era implicat si fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, clasat disjuns dintr-un altul aflat la DNA. El era cercetat pentru savarsirea.

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibile intelegeri in cadrul licitatilor pentru intretinerea drumurilor nationale si autostrazi

Consiliul Concurentei investigheaza cinci companii, Diferit SRL, Athos Com SRL, Ritorsa Trans SRL si Selina SRL, pentru posibile intelgeri in cadrul licitatiilor publice organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA in prezent Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania - CNAIR). Licitatiile au avut in vedere atribuirea serviciilor de intretinere curenta pe timp de iarna a drumurilor nationale si autostrazilor aflate in administrarea Directiei Regionale Drumuri si Poduri Cluj, pentru perioada 2013-2015.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala de terenuri. Sentinta nu este definitiva

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedare ilegala de terenuri. Sentinta de luni nu este definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a amanat de 7 ori pronuntarea sentintei in acest caz.

Radu Mazare, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzatde retrocedarea ilegala a unor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )