Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pare incredibil, dar este adevarat. Cei mai satisfacuti soferi conduc o masina de numai 21.000 de euro

Auto Ro Auto Ro,
Pare incredibil, dar este adevarat. Cei mai satisfacuti soferi conduc o masina de numai 21.000 de euro

Chiar daca ar putea parea greu de crezut la prima auzire, ei bine. cei mai satisfacuti soferi conduce o Skoda Superb. Sau cel putin aceasta reiese dintr-un sondaj realizat de publicatia Auto Express, care a intervievat peste 70. 000 de proprietari de masini noi din Marea Britanie. continuă pe Auto Ro

Top cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania. Cate sute de milioane au inregistrat companiile

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania, acele companii care livreaza produsele in farmacii, spitale si drogherii, sunt printre cele mai profitabile companii din tara avand cifre de afaceri de sute de milioane de.

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania - VIDEO

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania. Nemtoaica a povestit la Acces Direct cum a ajuns sa treaca printr-o suita de transformari incredibile,.

Premierul May ii va pastra pe cei mai importanti cinci ministri in urma remanierii asteptate pe Downing Street

Premierul Theresa May are de gand sa-i pastreze pe cei mai importanti cinci ministri din executiv in urma remanierii guvernametale, care ar urma sa fie anuntata sambata la Downing Street. Printre ministrii care isi vor pastra functia dupa esecul conservatorilor se numara ministrul Finantelor - Philip Hammond, ministrul Brexitului - David Davis, ministrul Apararii - Michael Fallon, ministrul de Externe - Boris Johnson, precum si ministrul Internelor - Amber Rudd, transmite Reuters.

FOTO VIDEO Aurel Vlaicu a deschis mitingul aviatic de la Focsani. Mii de oameni i-au vazut la lucru pe cei mai buni piloti romani

Mitingul aviatic a avut loc pe Aerodromul din Focsani, iar cei care au asistat la eveniment au avut parte de un spectacol pe cinste.

Femeia cu cei mai mari SANI din Europa pentru prima data in Romania! Vedeta a facut un SHOW INCENDIAR (FOTO, VIDEO)

Martina Big cunoscuta pentru ca are cel mai mare bust din Europa, a venit in Romania si a facut un show incendiar, potrivit a3. ro. Prezenta la o emisiune Tv, frumoasa nemtoaica a povestit cum.

Lucrare monumentala, de cinci tone, modelata in cinstea Transfagarasanului. A fost realizata de unul dintre cei mai mari specialisti romani in metaloplastie

La 79 de ani, Constantin Samoila are o poveste de viata fascinanta: de peste 45 de ani face opere de arta in metaloplastie, iar recent a terminat o lucrare monumentala dedicata Transfagarasanului. Constantin Samoila a donat cele mai multe creatii, a realizat lucrari inclusiv pentru familia Ceausescu, picteaza si icoane, a publicat noua carti si face parte dintr-unul dintre cele mai importante coruri din tara.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )