Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pariati pe Argentina - Croatia

Online Sport Online Sport,
Pariati pe Argentina - Croatia

Cel mai asteptat meci al zilei de joi la Cupa Mondiala este Argentina - Croatia, partida in care sud-americanii n-au decat varianta victoriei pentru a indrepta pasul gresit din prima etapa 1-1 cu Islanda). Vedeti aici cotele meciului. continuă pe Online Sport

Avancronica meciului Argentina Croatia

Argentina nu-si mai permite pasi gresiti la Cupa Mondiala dupa 1-1 in prima partida contra Islandei, iar cuvantul de ordine pentru Messi si ai lui este victoria contra Croatiei.

LIVE TEXT Argentina - Croatia (21:00)

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Argentina - Croatia din Grupa D a Cupei Mondiale. Se joaca pe arena din Nijni Novgorod.

LIVE TEXT Argentina - Croatia

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Argentina - Croatia din Grupa D a Cupei Mondiale. Se joaca pe arena din Nijni Novgorod.

Asa am trait Argentina - Croatia

De la 21:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Argentina - Croatia din Grupa D a Cupei Mondiale.

Globalworth devine cel mai mare investitor pe spatii de birouri din Polonia dupa achizitia Quattro Business Park

Globalworth Polonia a cumparat complexul Quattro Business Park din Cracovia pentru 139 de milioane de euro, reprezentand cea mai mare achizitie din istoria companiei. Mai mult, in urma acestei tranzactii, Globalworth devine cel mai mare investitor si.

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o [].

Cel mai medaliat producator roman de vinuri organice

Roze Cabernet Sauvignon, vin produs in 2017 de Domeniul Bogdan, primul producator de vin din Romania care practica vicitultura biodinamica, a castigat medalia de aur la cel mai important concurs international de vinuri biologice din lume, Millesime BIO. Recunoasterea internationala a calitatii vinurilor produse de compania romaneasca a fost confirmata in prima jumatate de anului de inca sase medalii de argint si bronz, obtinute la alte prestigioase competitii internationale de profil, conform comunicatului remis redactiei.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3291 seconds )