Libnet.ro
UNICEF

06:46

Pariati pe Dinamo - Sepsi

Online Sport Online Sport,
Pariati pe Dinamo - Sepsi

Dinamo are nevoie de cele trei puncte ca de aer pentru a ramane in cursa de accedere in playoff. Cainii au scos 23 de puncte din 30 posibile pe teren propriu in acest sezon, fiind a patra echipa intr-un clasament al rezultatelor de acasa. continuă pe Online Sport

Asa am trait Dinamo - Sepsi. Oaspetii revin spectaculos de la 0-1

Etapa a 21-a, penultima din acest calendaristic, a fost vineri seara de meciul Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe. Partida a fost live text in aceasta pagina de la ora 20:30.

Bogdan Chirieac: Adrian Nastase nu are nevoie de ordinul Steaua Romaniei, pe el il va decora cartea de istorie

Fostul premier Adrian Nastase nu are nevoie de decoratii, crede analistul politic Bogdan Chirieac.

Liga 1: Dinamo - Sepsi 1-2 Karanovic, dubla in doua minute dupa eliminarea lui Nistor

Dinamo a mai facut un pas gresit in lupta pentru un loc de play-off. Echipa lui Dusan Uhrin a fost invinsa pe teren propriu de Sepsi Sfantu Gheorghe, dupa ce a condus cu 1-0. Oaspetii s-au impus gratie dublei reusite de Karanovic in decurs de doua minute 76 si 78), profitand si de eliminarea lui Nistor din minutul 73.

SONDAJ TRANSFERGO, MAREA BRITANIE: Imigrarea este prea ridicata, dar sistemul de sanatate are nevoie de mai multi straini

Peste jumatate dintre englezi 54%) considera ca Marea Britanie poate acoperi singura cererea de forta de munca din economie, fara sa fie nevoie de imigranti, arata cel mai recent studiu realizat de YouGov si comandat de serviciul de transfer de bani TransferGo.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )