Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pariati pe Real Madrid - AS Roma

Online Sport Online Sport,
Pariati pe Real Madrid - AS Roma

Real Madrid porneste cu prima sansa, dar Roma a castigat doua din precedentele patru vizite pe Santiago Bernabeu. Gruparea italiana are o cota fabuloasa pentru obtinerea victoriei miercuri seara! . continuă pe Online Sport

Champions League: Real Madrid vs AS Roma si Valencia vs Juventus, meciurile serii (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc partidele ramase din prima etapa a grupelor Champions League. Real Madrid incepe noul sezon cu o partida impotriva celor de la AS Roma, in timp ce Cristiano Ronaldo debuteaza in Champions League pentru Juventus pe terenul celor de la Valencia.

Real Madrid - AS Roma, primul meci pentru apararea trofeului

Pentru Real Madrid meciul de miercuri seara cu AS Roma va fi primul test european fara Cristiano Ronaldo, jucator cedat in vara acestui an la Juventus Torin in schimbul a 100 de milioane de euro.

Gareth Bale, dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo: Real Madrid va fi mai relaxata si mai unita

Mijlocasul galez Gareth Bale crede ca echipa Real Madrid va fi mai 'relaxata si unita, dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

VIDEO Bilbao vs Real Madrid 1-1 / Primele puncte pierdute de galactici

Real Madrid a pierdut primele puncte din actualul sezon al Primerei Division, albii remizand, scor 1-1, pe San Mames. Bilbao a deschis scorul prin Muniain 32'), in timp ce Isco a inchis tabela in minutul 63.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )