Libnet.ro
UNICEF

23:30

Parintele Constantin Necula, despre semnificatia invierii: Este cel mai marre dar pe care poate sa il faca pentru noi

Antena3 Antena3,
Parintele Constantin Necula, despre semnificatia invierii: Este cel mai marre dar pe care poate sa il faca pentru noi

Cel mai mare dar pe care poate sa il faca invierea Mantuitorului Hristos pentru fiecare dintre noi este restartarea omeniei din noi, a umanitatii ca o stare de fapt, prin care lumea se poate uni si indrepta. continuă pe Antena3

Ce a fost intrebat parintele Constantin Necula si nu a putut raspunde

Parintele misionar Constantin Necula a fost invitatul Florentinei Fantanaru la De-a viata ascunselea unde a vorbit despre biserica, smerenie, si dragostea oamenilor. Parintele a raspuns si unei.

MESAJE DE PASTE. Mesajul de Pasti al parintelui Constantin Necula

MESAJE DE PASTE Cunoscutul parinte sibian Constantin Necula publica un MESAJ DE PASTI plin de semnificatii cu ocazia sarbatorilor Pascale, scrie Tribuna. MESAJE DE PASTE Hristos Domnul pe Cruce tine partea.

Care este cel mai murdar obiect din restaurante

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Dana Girbovan, mesaj inainte de Paste: A justifica raul in numele binelui, este cel mai periculos mod de a perverti minti

Judecatorul Dana Girbovan face o paralela cu procesul lui Iisus Hristos pentru a arata importanta unui proces echitabil. Rastignirea si moartea lui Isus pe cruce, ca urmare a unui proces nedrept, este o buna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )