Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintele noului Cod Fiscal: La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie cand se schimba Guvernul, fie cand se face Bugetul. Principala problema vine de sus, din zona deciziei politice.

B1 B1,
Parintele noului Cod Fiscal: La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie cand se schimba Guvernul, fie cand se face Bugetul. Principala problema vine de sus, din zona deciziei politice.

La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie atunci cand se schimba Guvernul, fie atunci cand se face Bugetul. Principala problema vine de sus, din zona deciziei politice, nu din zona tehnica. continuă pe B1

Dan Manolescu, autorul actualului Cod Fiscal: La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie cand se schimba Guvernul, fie cand se face Bugetul/ In fiscalitate discutam putin, facem repede, dupa care ne intrebam ce-am facut!

La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie atunci cand se schimba Guvernul, fie atunci cand se face Bugetul. Principala problema vine de sus, din zona deciziei politice, nu din zona tehnica a Ministerului de Finante. Atunci cand se schimba Guvernul, apar modificari pentru ca fiecare considera ca are o idee buna pe care a mai spus-o cuiva la un moment dat, dar nu a fost luat atunci in seama. Si acum, ar vrea sa aplice acea idee. Cand se face bugetul, sefac modificari pentru ca e mai bine sa ne facem planuri pe banii pe care nu-i avem decat pe banii pe care ii avem. Pana la urma, bugetul ar trebui sa plece de la ce am incasat anul trecut, a explicat marti Dan Manolescu, artizanul noului Cod Fiscal, fost secretar de stat in Finante, acum presedintele Camerei Consultantilor Fiscali.

Nicolae Robu: Prin prevederile acestui Cod Fiscal se iau banii oraselor-motor, dar ma delimitez de cei care il contesta in bloc

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu PNL), spune ca nu poate critica toate prevederile noului Cod Fiscal si ca se demiliteaza de cei care il contesta in bloc, dar ca ceea ce il deranjeaza este ca orasele motor raman fara bani si ca se va consulta cu colegii sai pentru a vedea ce reactie poate avea, dincolo de luarea de pozitie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )