Libnet.ro
UNICEF

21:46

Parintii care nu isi lasa copiii sa mearga la scoala de teama imbolnavirii cu COVID-19 risca dosar penal

Antena3 Antena3,
Parintii care nu isi lasa copiii sa mearga la scoala de teama imbolnavirii cu COVID-19 risca dosar penal

In acest moment exista doua legi care prevad sanctiuni pentru parintii care nu isi lasa copiii la scoala. Ei pot primi amenzi de la 100 la 1000 de lei, pot presta munca in folosul societatii si pot risca sa li se intocmeasca si dosar penal. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei: Parintii care cer invatamant exclusiv online trebuie sa aduca adeverinta de la medic

Monica Anisie, a declarat, marti seara, ca parintii care nu vor sa isi trimita copiii la scoala si cer ca acestia sa invete doar online vor trebui sa prezinte o adeverinta de la medic unitatii de invatamant. Ministrul spune ca un elev poate invata doar online numai daca exista motive medicale.

MONICA ANISIE: Multi parinti doresc sa isi mute copiii din sistemul privat catre cel de stat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca are date conform carora multi dintre parintii care aveau copiii inscrisi in invatamantul privat au facut demersuri pentru a-i transfera la unitatile de invatamant de stat. Anisie sustine ca nu stie care sunt motivele acestui fenomen.

Alexandru Cumpanasu da cu mastile de pamant. Apel de ultima ora facut catre parintii elevilor

Alexandru Cumpanasu, fost candidat la alegerile prezidentiale, a facut un anunt controversat pe retelele sociale: nu isi va lasa copiii la scoala cu masca! Declaratia vine in contextul redeschiderii, in data de 14 septembrie, a unitatilor de invatamant, si a creat valuri in mediul online. Mai multe informatii, in continuare. Cumpanasu: Mastile sunt odioase Alexandru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )